100% din adresele Chainlink sunt în prezent în profit

100% din adresele Chainlink sunt în prezent în profit

Cresterea recenta a Chainlink (LINK) a dus la rezultate neconvenționale – 100% din oferta sa este „în bani” sau pe profit.
Această valoare reprezintă pur și simplu o comparație între prețul curent al activului și prețul la care a fost achiziționat. Dacă prețul curent este mai mare, atunci este „în profit”, dacă este mai mic, atunci este „in pierdere”, iar dacă este același, atunci este „in bani”.


Litecoin – 47%, Bitcoin – 90%
Potrivit unei companii de informații IntoTheBlock, în prezent, întreaga ofertă a criptomonedei LINK este „în profit”. Ca referință, aproximativ 90% din oferta Bitcoin (BTC) este în prezent în profit și doar 47% din Litecoin (LTC).

Întrebarea este: cum pot fi 100% din adrese în profit in același timp? Acest lucru este extrem de neobișnuit pentru orice activ și se explică doar parțial prin creșterea parabolică a activului. Fiecare tranzactie are nevoie de un cumpărător și un vânzător, așa că, teoretic, unele adrese ar trebui să fie „la bani, adica pe 0”.

În mod alternativ, proporția de adrese care nu sunt „în profit” în acest moment poate fi foarte mică și rotunjită la zero. O altă teorie sugerată pe rețelele de socializare este aceea că cumpărătorii LINK precedenți au fost cei care au împins moneda către un nou ATH, dar, pe măsură ce aceste adrese au cumpărat anterior, prețul lor mediu de achiziție ar fi mai mic decât prețul curent, împingând adresa în profit. Am solicitat explicații IntoTheBlock și vom actualiza această poveste atunci când vom primi raspuns.

Cresterea accentuate al lui Chainlink este mai ușor de explicat. Acesta a anunțat o serie de parteneriate, integrări și repere cheie. De asemenea, proiectul a anunțat doar un program de finanțare care va acorda fonduri pentru proiecte care vor ajuta la apariția perioadei în care contractele inteligente devin „forma dominantă de acord digital”.