96.857 de Bitcoini au fost mutati pentru o taxa de 3$

Monitorul Crypto Whale Alert a raportat mișcarea uneia dintre cele mai mari balene Bitcoin (BTC). Balena a mutat 96 857 BTC sau 1.146 miliarde USD pentru o taxă de aproximativ 3 dolari. Datele de la Whale Alert au relevat faptul că gigantul cripto Xapo se afla în spatele tranzacției.

În urmă cu aproximativ 2 zile, Xapo a trimis suma menționată în BTC la două adrese necunoscute. Deocamdată, motivele care stau la baza transferului rămân speculațiile. Gigantul ar fi putut muta fonduri în portofelul unui client sau ar fi mutat fondurile din cauza unei vulnerabilități de securitate.

Datele suplimentare de la BitInfoCharts arată că adresa de difuzare a rămas cu 0,0019 BTC în fondurile sale. Drept urmare, adresa necunoscută de primire este una dintre cele mai mari balene Bitcoin. Xapo este cunoscut pentru măsurile sale stricte de securitate. Cu un an în urmă, a fost achiziționată de Coinbase Custody, devenind unul dintre cei mai importanți custodieni cripto de pe piața criptomonedelor.

Analiza prețurilor Bitcoin

Mișcarea balenelor Bitcoin a crescut în ultimele zile. Între timp, criptomoneda pare să fi intrat într-o nouă perioadă de stabilitate, după ce a crescut aproape 2.000 USD la sfârșitul lunii iulie și a rupt rezistenta de la 11.000 USD pentru prima dată în 2020. La data publicării, Bitcoin tranzacționează la 11.750 dolari, cu o pierdere de 1.39%. în ultimele 24 de ore. În graficul săptămânal, câștigurile sunt moderate, la 2,91%. În schimb, graficul lunar prezintă câștiguri semnificative la 23,57%. Capitalizarea de piață este de 215.046.496 dolari.

Pe piața crypto, analiștii se așteaptă ca Bitcoin să testeze din nou rezistenta de 12.000 de dolari. O creștere peste acest nivel, potrivit unor analiști, va fi începutul unei  noi cresteri pentru Bitcoin. Analistul Capo din Crypto se numără printre acești analiști. Pe contul său de twitter, Il Capo și-a împărtășit predicția și speră că o creștere peste 14.000 de dolari va duce Bitcoin înapoi la maximul său