Aceste monede necunoscute ar putea crește în timp ce Bitcoin și Ethereum se consolidează

Aceste monede necunoscute ar putea crește în timp ce Bitcoin și Ethereum se consolidează

După cum raportează astăzi CNF, Bitcoin și Ethereum se află într-o fază de consolidare care, potrivit opiniei multor analiști, ar putea dura săptămâni întregi. Între timp, investitorii ar trebui să se concentreze pe două altcoins care, potrivit analistului Josh Rager, sunt extrem de bullish: Antiample (XAMP, rang # 554 după plafonul de piață) și Tokens of Babel (TOB, rang # 2350 după plafonul de piata).

Cine este Bill Drummond, noul Satoshi Nakamoto?
Creat de misteriosul programator Bill Drummond, Rager susține că aceste proiecte încearcă să revină la începuturile crypto „inovației și libertății”, principii pe care creatorul Bitcoin Satoshi Nakamoto le-a considerat fundamental pentru demontarea sistemului financiar tradițional.

Bill Drummond este un pseudonim care reprezintă dezvoltatorul sau un grup de dezvoltatori din spatele Antiample și token of Babel. Pe lângă faptul că încearcă să revină la principiile timpurii, Drummond susține că dorește să apere utilizatorii care „au puțin” și să ofere libertate financiară tuturor celor care îl caută. Cu alte cuvinte, Drummond încearcă să ofere indivizilor instrumente pentru a se elibera de finanțele tradiționale.

Tokens of Babel este, după cum afirmă un articol mediu, primul dintre multe „experimente ale lui Bill Drummond”. Conceput ca un nou tip de „marfă adaptativă”, Tokens of Babel (TOB) este un token care arde o parte a ofertei atunci când este atins un preț constant. În conformitate cu aceasta, jetonul a fost dezvoltat sub conceptul de proprietate proporțional cu capitalizarea de piață.

Prin urmare, mecanismul de ardere a TB are o caracteristică de rambursare pe care creatorul o califică drept unică. Acest mecanism permite posesorilor de jetoane să dețină întotdeauna o porțiune fixă ​​din totalul furnizării de jetoane:

Reducerile TBC afectează numărul de jetoane din portofel, dar nu și cota dvs. totală din totalul ofertei. Dacă dețineți 0,5% din oferta totală, veți deține întotdeauna 0,5% din oferta totală, indiferent de numărul de jetoane din portofel.

În acest sens, TOB este conceput pentru a utiliza legea cererii și ofertei pentru a maximiza prețul jetonului. Dezvoltat în rețeaua Ethereum, protocolul TOB va încerca să declanșeze mecanismul la fiecare 12 ore. Dacă prețul TOB a depășit valoarea maximă a acestuia, atunci 1% din oferta totală va fi arsă. Mecanismul este conceput astfel încât prețul TOB să tinde mereu într-o direcție apreciativă.

Antiample, proiectul anterior al lui Drummond, este similar cu jetoanele Babelului. Moneda a fost, de asemenea, dezvoltată în rețeaua Ethereum ca un jeton ERC-20. Ca și TOB, XAMP are o ofertă în scădere constantă. Modul în care funcționează XAMP este următorul: când valoarea de 1 XAMP scade, oferta totală este redusă cu cel puțin 1%. Acest lucru face ca tokenul să valoreze teoretic mai mult. XAMP, după cum susțin creatorii săi, duce conceptul de atu deflaționist la extrem.

Predicții bullish pentru XAMP și TOB
Cunoscutul analist Rager și-a exprimat de mai multe ori sentimentul bullish  asupra XAMP și TOB în ultimele zile. Prin Twitter, Rager a prezis că XAMP și TOB vor creste, când pot fi folosite pentru a oferi lichiditate pe Uniwap, bazată pe Ethereum, pentru a obține ASH. Acest nou jeton va fi disponibil numai pentru investitori atunci când utilizează XAMP / TOB pentru a oferi lichiditate pe Uniswap.

Anunțul l-a determinat, de asemenea, pe Rager să prezice că aceste jetoane vor atinge un nou nivel maxim. Conform modelului lor, acest lucru va crește valoarea investiției pentru proprietarii lor. În cazul XAMP, după cum a explicat un alt analist cunoscut, Moon Overlord, cresterea ar putea fi parabolica. Comerciantul a distribuit graficul următor.

După cum se poate observa mai sus, Moon Overlord prevede că XAMP va avea un miting de la 0,017 USD la aproximativ 0,075 USD.