Adoptia BTC: Legendarul miliardar Druckenmiller a cumpărat Bitcoin

Adoptarea BTC: legendarul miliardar Druckenmiller a cumpărat Bitcoin

2020 a fost unul dintre cei mai importanți ani în ceea ce privește adoptarea pentru Bitcoin. După MicroStrategy și Square, PayPal a surprins adoptând Bitcoin (Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash), ca parte a serviciilor sale. Acum, legendarul investitor Stanley Druckenmiller a dezvăluit că deține Bitcoin, făcând un pariu pe prima criptomonedă pentru capitalizarea pieței și confirmând că există încă surprize în ceea ce privește adoptarea.

Druckermiller este unul dintre cei mai de succes investitori și administratori de fonduri speculative din lume, cu o avere estimată la aproape 6 miliarde de dolari. Recent, a provocat agitație prin prezicerea unei scăderi a dolarului SUA care ar putea dura între 3 și 4 ani. Această cădere ar putea începe în 2021, determinată de politicile inflaționiste ale Rezervei Federale SUA.

Druckermiller a spus acest lucru într-un interviu pentru CBNC, adăugând că investiția sa în aur este încă mult mai semnificativă decât în ​​Bitcoin. Spre deosebire de deceniul de existență al Bitcoin, aurul este „un brand vechi de 5.000 de ani”. Cu doar un an în urmă, legendarul investitor se afla într-o poziție complet opusă când a declarat că „nu va cumpăra Bitcoin”.

Performanța criptomonedei, rentabilitățile sale potențiale, caracteristicile și lichiditatea au schimbat opinia managerului de fonduri speculative. El a declarat:

Sunt un dinozaur, dar mă încălzesc la faptul că Bitcoin ar putea fi o clasă de active care are multă atracție ca un depozit de valoare atât pentru mileniali, cât și pentru noii bani din Coasta de Vest și, după cum știți, ei au o mulțime de bani. Sincer, dacă pariul pe aur funcționează, pariul pe bitcoin va funcționa probabil mai bine, deoarece este mai subțire, mai nelichid și are mult mai multă versiune beta (potențial risc-rentabilitate).

Wall Street începe să adopte Bitcoin (BTC)
Druckermiller este doar unul dintre investitorii și miliardarii care și-au dezvăluit pozițiile îndelungate în Bitcoin. Bill Pulte a avut, de asemenea, o poziție optimistă pe prima criptomonedă prin capitalizarea pieței și a prezis un nou val de adopție din partea instituțiilor. Prin contul său de Twitter, Pulte a spus:

Wall Street a început să capete înțelepciunea Bitcoin. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Viitorul este luminos și vom începe Crăciunul devreme anul acesta. RĂMÂNEȚI APROAPE!

Utilizatorii Bitcoin au răspuns pozitiv la revelația lui Druckermiller. Fostul angajat al lui Goldman Sachs, Raoul Pal, a declarat că acest lucru va aduce mai multă atenție din fondurile de gestionare a riscurilor în Bitcoin:

Semnificația celui mai mare și mai respectat manager de bani din lume – Stan Druckenmiller spunând chiar acum că este mult timp bitcoin nu poate fi exagerat. Acest lucru a eliminat orice obstacol în calea investirii unui fond de acoperire sau a unei dotări …

Cofondatorul Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, a aruncat o privire asupra tuturor investitorilor care au susținut Bitcoin. De la Paul Tudor Jones, Chamath Palihapitiya, Catherine Wood, Jack Dorsey, Mike Novogratz. Mulți dintre ei miliardari cu cariere îndelungate în fonduri speculative și firme de investiții. Pomp și-a întrebat adepții:

CUM ÎN LUME AȚI PUTEȚI SĂ FITI BEARISH PENTRU BITCOIN ACUM? (Investitorii menționați mai sus sunt) Toți detin Bitcoin.