Analist: Ethereum și aceste patru monede arată un potential de creștere foarte mare

Având în vedere că piața cripto încearcă să recapete impulsul pe care l-a pierdut spre sfârșitul săptămânii trecute, investitorii sunt în căutarea oportunităților de profit pe care să le arunce. Lark Davis, un cripto-influențator și analist, a dezvăluit câteva active digitale de top pe care investitorii trebuie să le urmărească pe măsură ce 2020 se va încheia. Într-un videoclip recent de pe YouTube publicat weekendul trecut, Davis a evidențiat câteva active digitale atractive pe care investitorii trebuie să le ia în considerare în decembrie.

Davis a început cu activele digitale populare XRP și Ethereum. El consideră că ETH 2.0 ar putea schimba jocul pentru Ethereum și ecosistemul cripto în ansamblu. Davis a atins și XRP și efectul pe care l-ar avea jetonul Spark în decembrie asupra prețului său. În afară de aceste criptomonede cu capacitate mare, analistul a vorbit și despre trei nou-veniți i care fac mișcări liniștite.

Hype-ul Aave v2 ar trebui să împingă AAVE
Primul pe lista Davis este simbolul de creditare descentralizată (DeFi) Aave. Acesta este în prezent al treilea protocol de împrumut pe DeFi Pulse, în spatele Maker și Compound. Cu toate acestea, așa cum a subliniat Davis, proiectul a lansat v2 pe testnet, care ar putea atrage un aflux de utilizatori atunci când se mută pe mainnet.

Davis a subliniat, de asemenea, câteva dintre beneficiile pe care le va oferi Aave v2. Acestea includ tranzacții optimizate, un număr redus de tranzacții necesare pentru a interacționa cu protocolul, taxe reduse pentru gaze, rate fixe pentru depozite și multe altele.

Protocolul a anunțat, de asemenea, o actualizare care vede acum guvernarea transferată deținătorilor de jetoane. Miscarea vine în urma unui vot în favoarea Aave Improvement Proposal (API), care a lansat o funcționalitate de migrare de la jetonul de utilitate LEND la noul jeton de guvernanță AAVE la o rată de 100: 1.

Davis crede că Aave s-ar putea bloca pe niște piețe profitabile, cu atât de multă dezvoltare care va veni și va oferi profituri nebunești utilizatorilor.

AXS și spațiul de joc în creștere blockchain

Al doilea pe rangul lui Davis este Axie Infinity (AXS), un token nefungibil care alimentează jocul Axie blockchain. Jocul Axie combină jocurile NFT și blockchain – două câmpuri emergente blockchain. Odată cu alimentarea lui Axie Infinity, o creștere a adoptării ar trebui să vadă și simbolul crescând în valoare. Comparând Axie cu Pokemon, Davis a explicat:

Dacă credeți că ideile rare de jocuri de tip Pokemon sunt o idee stupidă, atunci luați în considerare faptul că cărțile Pokemon reale au explodat recent în preț. Jocurile sunt foarte fierbinți. Dacă acest joc prinde, atunci ar putea fi foarte mare.

Davis a adăugat că jocul are și câțiva susținători de renume, inclusiv dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, gigantul tehnologic Samsung, HTC, Binance și MakerDAO. Analistul a subliniat, de asemenea, că Axie Infinity se află la începutul adoptării. Prețul său este relativ scăzut, ceea ce înseamnă că investitorii ar putea intra în acțiune. La presă, Axie Infinity se tranzacționa în prezent la 0,44 dolari.

Incorporarea Polkadot și Parachain face KSM atractiv

A treia opțiune a lui Davis este Kusama – o versiune experimentală a protocolului de interoperabilitate de top blockchain Polkadot. Kusama a fost lansat în iulie 2019, Polkadot susținând că activul va fi util pentru dezvoltatorii care doresc să construiască și să utilizeze parachains.

Kusama permite, de asemenea, dezvoltatorilor să testeze mai multe dintre funcțiile Polkadot – inclusiv stake și guvernarea – într-un mediu real. Activul nativ al proiectului, KSM, a înregistrat câștiguri semnificative în acest an, după ce a crescutt de la aproximativ 10 USD la un maxim istoric de 35 USD în august 2020. De atunci, KSM a doborât recordul și se tranzacționează acum la 51,70 USD – în creștere cu 8% ultimele 24 de ore.

Având în vedere că activul a intrat în anul tranzacționat la 1,5 USD, performanța sa în 2020 a fost destul de impresionantă. Davis a subliniat, de asemenea, că Kusama s-a hrănit cu hype-ul Polkadot, acesta din urmă devenind un blockchain mai fiabil pentru proiectele DeFi.

Kusama este, de asemenea, setat pentru o actualizare care ar trebui să-l vadă găzduind 100 de parachains începând cu ianuarie 2021. Davis observă că acest proces ar trebui să se întâmple încet și va vedea parachains concurenți încercând să intre pe Kusama. Acest lucru ar trebui să înceapă un război de licitație semnificativ care va crește prețurile KSM și va aduce beneficii investitorilor