Analiști împărțiți in ceea ce priveste LINK, este timpul pentru marcarea profitului?

Analiști împărțiți in ceea ce priveste LINK, este timpul pentru marcarea profitului?

După ce Chainlink (LINK) a atins maximele fără precedent în ultimele săptămâni, prețul a scăzut brusc luni. Acum, analiștii sunt împărțiți in ceea ce prieveste scenariile  viitoare, deoarece LINK a reușit să recupereze și să se consolideze peste suportul important de 16 dolari. În momentul publicării, LINK tranzacționează la prețul de 16,48 USD și s-a mutat lateral (-0,02%) în ultimele 24 de ore.

În graficul săptămânal, LINK prezintă o mică pierdere de 0,59%, în timp ce înregistrează un câștig masiv de 127,2% pe graficul lunar. Cu asta, LINK rămâne cel mai mare câștigător în top 10 dupa capitalizarea de piață, urmat de Ethereum cu 73,6%, XRP cu 49,1% și Litecoin cu 47,7% în ultima lună. În total, LINK a înregistrat o creștere semnificativă de 1.015% în 2020.

Cu toate acestea, în urma ultimei scăderi, renumitul analist Nicholas Merten a făcut o predicție în ceea ce priveste criptomoneda LINK. Într-un nou episod al DataDash, numit „Bull Cycle is on Fire”, Merten a recomandat investitorilor LINK să înceapă să ia în calcul profiturile, consideră că LINK ar putea continua tendința descendentă:….dacă deții ceva LINK, nu aș spune să-l vinzi pe tot sau ceva de genul acesta, dar începe să vinzi în acest caz o parte din poziția ta. Ia în considerare că am putea începe să obținem un pic de retragere aici.Continuând recomandările adresate investitorilor LINK, Merten a spus că balenele și un procent ridicat de comercianți vor începe să lichideze pozițiile pentru a face profit. În acest sens, Merten le-a recomandat deținătorilor LINK să joace „bani inteligenți”:


Rețineți că vor exista o mulțime de investitori și traderi care probabil vor bloca profituri aici astfel vom asista la o mica retragere de care putem profita pentru a acumula.


Predicții optimiste pentru LINK
Cu toate acestea, prognoza lui Merten este contrară analizei altor traderi. Pe baza datelor de la Glassnode, membrul comunității criptomonedelor  David Miller a sfătuit investitorii să continue să cumpere LINK. După cum se poate observa în graficul de mai jos, chiar și după scăderea prețurilor, LINK a atins încă un nivel de 2 ani în soldul procentual al adreselor LINK de 1%, la 79,432%.


Cu alte cuvinte, balenele LINK și-au mărit soldurile și continuă să acumuleze criptomoneda. Miller a declarat că recenta corecție a LINK este „o oportunitate de cumpărare” și a adăugat că va veni momentul vânzării atunci când 1% se va „speria” și va începe să-și lichideze pozițiile.

.