Analiștii se așteaptă la o mișcare masivă a prețurilor în următoarele zile

Analiștii se așteaptă la o mișcare masivă a prețurilor în următoarele zile

Bitcoin este în prezent într-o fază de consolidare. De câteva zile, prețul Bitcoin a trecut între 9.000 și 9.300 de dolari și nu arată o tendință clară. Volatilitatea pe termen scurt continuă să scadă, în timp ce analiștii așteaptă o mișcare clară. În ultimele 24 de ore, Bitcoin a obținut un ușor plus de 0,11%. Prețul curent Bitcoin este de 9.164,59 USD. Capitalizarea de piață se ridică în prezent la 168,47 miliarde de dolari.


Trader-ul HornHairs descrie într-un tweet că volatilitatea prețului BTC continuă să scadă. El subliniază că această etapă de consolidare va fi probabil urmată de o corecție puternică a prețurilor în curând:Nu vă mirați daca veti vedea că o singură lumânare zilnică se extinde cu 20% în oricare direcție pentru a rezolva acest interval și perioada de volatilitate scăzută.

Fondatorul Blockroot și trader-ul Bitcoin Josh Rager urmărește îndeaproape evoluțiile actuale și afirmă că scăderea suplimentară a volatilității va continua până la sfârșitul săptămânii:

Această compresie de $ BTC poate continua zile întregi. Incet incet intr-o gama mai mica si mai mica. Destul de sigur că va fi plictisitor până la închiderea săptămânală cel puțin. Puteți schimba altcoins sau puteți ieși și bucurați-vă de aer liber.


Piața altcoin-urilor (alte monede inafara de Bitcoin) s-a calmat și după ultima perioadă de volatilitate importantă. Câștigătorii de top din ultimele 24 de ore includ Rețeaua Kyber (KNC) cu un plus de 16,33% la un preț de 1,83 USD și Dogecoin (DOGE) cu un plus de 14,09% la un preț de 0,0034 USD.

Scaderi au inregistrat monedele precum Chainlink (LINK), cu 4,95% până la 7,95 USD și Algorand (ALGO) cu 4,08% până la 0,338 dolari la momentul scrierii. Ethereum (ETH) se deplasează de asemenea lateral și a înregistrat o ușoară creștere de 0,23% la un preț de 233,19 USD în ultimele 24 de ore.

BTC-Trust de la Grayscale: Clienții cumpără Bitcoin mai repede decât sunt minati

Conform datelor actuale din rapoartele trimestriale și semestriale ale investitorului major Grayscale, interesul clienților pentru fondurile de investiții Bitcoin ale Grayscale continuă să crească constant. Potrivit Grayscale, rata de achiziție a produselor sale Bitcoin a depășit acum rata minieră a Bitcoin:După înjumătățirea Bitcoin în mai, fluxurile 2Q20 în Greyscale Bitcoin Trust au depășit numărul de Bitcoin nou-minat în aceeași perioadă.

Următorul grafic arată volumul de Bitcoin achiziționate de la Bitcoin Trust de la Grayscale în comparație directă cu numărul de Bitcoins minate. După înjumătățire, Grayscale a cumpărat până acum mai multe bitcoin decât au fost produse recent în aceeași perioadă.