Analistul vorbește despre 5 criptomonede cu un potențial de creștere

Industria cripto se confruntă în continuare cu euforia cursei de tauri de săptămâna trecută, deși unele semne sugerează că elanul a scazut. Cu toate acestea, investitorii sunt încă în căutarea unor active cu potențial de creștere. Cu mai puțin de două săptămâni până la sfârșitul anului, analiștii vin cu opinii despre cele mai bune alegeri.

Chainlink
Tyler Swope, cunoscut analist și comerciant cripto, a dezvăluit câteva dintre cele mai importante opțiuni ale sale pe măsură ce anul se apropie de sfârșit. Analistul s-a concentrat, în mod surprinzător, pe spațiul de finanțare descentralizată (DeFi).

În analiza sa, Swope a acordat prioritate maximă LINK-ului, simbolul bazat pe Ethereum care alimentează rețeaua oracle Chainlink blockchain. Vorbind pe LINK, Swope a subliniat că activul este predispus la schimbări rapide. Analistul a explicat că aceste fluctuații au avut loc în 2018 și 2019 și că piața a înregistrat o apariție similară în martie.

Datele de la Coinmarketcap arată că maximul anual al activului pentru 2020 a fost un preț de 19,20 USD pe 16 august. Prețul LINK a scăzut la 16,23 USD pe 16 noiembrie. Se tranzacționează în jurul valorii de 13 USD de atunci. Cu toate acestea, Swope consideră că LINK va sparge marca de 20 USD înainte de închiderea anului 2020. Următorul pe lista Swope este The Graph (GRT), un protocol de indexare și interogare bazat pe Ethereum, care a câștigat o crestere semnificativ.

Analistul a subliniat că The Graph lucrează cu Chainlink. Având ambele proiecte setate pentru a crea un protocol de indexare atât de necesar pentru ecosistemul de aplicații descentralizate (dApp), interoperabilitatea ar trebui să le avantajeze pe amândoi. Graficul se tranzacționează la 0,534467 USD, în scădere cu 22% în ultimele 24 de ore.

Jetoane DeFi și Blockchain
A treia opțiune a Swope este COMP, simbolul de guvernanță al protocolului de credit DeFi de top Compound Finance. Săptămâna trecută, protocolul a anunțat Compound Chain, o nouă platformă cross-chain care îmbunătățește interoperabilitatea cu alte protocoale.

Vorbind despre semnificația Compound Chain, Swope a explicat că Compound este în măsură să preia o parte mare de jetoane DAI (de la MakerDAO, un alt nume de frunte în spațiul DeFi) de la Ethereum. Cu un blockchain mai scalabil și interoperabil, Compound ar putea continua să depaseasca dominația Ethereum în industria DeFi. Investitorii inteligenți ar putea dori să intre acum. COMP se tranzacționează la 143,35 dolari, în scădere cu 9,85 la sută în ultimele 24 de ore.

Swope a numit, de asemenea, xDAI, un activ care se pregătește să se alăture ecosistemului Polkadot și furnizorul de soluții de registre digitale Unibright, ca a patra și a cincea alegere. După cum a explicat, posibila interoperabilitate a lui Polkadot cu Ethereum va ajuta xDAI în viitor. Pentru Unibright, posibila echipă a proiectului cu Protocolul de bază va aduce mai multă adoptare pentru acesta.