Big news: această companie inovatoare îți plătește pensionarea în Bitcoin (BTC)

Big news: această companie inovatoare îți plătește pensionarea în Bitcoin (BTC)

Într-un comunicat de presă, Digital Asset Investment Management (DAiM) a anunțat lansarea primelor planuri de pensionare cu Bitcoin (BTC). Compania este primul consilier de investiții înregistrat pentru BTC și active digitale, planurile sale 401 (k) fiind sponsorizate de companii pentru personalul lor.

Împreună cu planurile, DAiM va servi ca administrator al ofertei de investiții a planului de încredere. Compania susține că a văzut o creștere a numărului de oameni care investesc cu Bitcoin cu un plan de pensionare 401 (k). COO DAiM. Adam Pokornicky a spus:

Planurile convenționale 401 (k) sunt restrictive și deseori nu dispun de opțiuni de investiții, determinând participanții să nu fie doar frustrați, ci să aibă randamente slabe ajustate la risc, care abia țin pasul cu rata inflației. Aceasta este o afacere proastă pentru economiști, având în vedere mediul actual. Credem că Bitcoin a demonstrat că are un loc în portofoliul modern, iar persoanele fizice ar trebui să aibă posibilitatea de a „ieși de la zero” și de a investi direct prin contul lor de pensionare.

Pokornicky a adăugat că planul se află într-o fază de testare din octombrie 2019, când au lansat primul plan de pensionare 401 (k). Drept urmare, compania a reușit să își îmbunătățească oferta pentru a oferi investitorilor un produs mai bun bazat pe criptomonede:

(…) acum ne permite să lansăm planuri scalabile 401 (k) care oferă servicii de păstrare a evidenței și administrative. Suntem mândri că suntem un lider în serviciile reglementate de gestionare a investițiilor pentru Bitcoin și suntem încântați să acordăm capacitatea noastră fiduciară de a permite accesul la Bitcoin în planurile 401 (k) în acest fel.

Cum funcționează un plan de pensionare 401 (k) cu Bitcoin?
Potrivit comunicatului de presă, DAiM va fi consilierul fiduciar al planului. În acest fel, ei vor putea ajuta angajatorii să creeze o ofertă model. Riscul asociat cu oferta va fi variat și poate avea o alocare de până la 10% către Bitcoin.

Pentru a respecta custodia BTC, DAiM a colaborat cu Gemini Trust. Prin intermediul acestui partener, Bitcoin va fi stocat în siguranță într-un portofoliu de custodie. O caracteristică importantă a ofertei DAiM este că angajații își pot retrage BTC-urile, dacă părăsesc compania care sponsorizează planul de pensionare. În plus, angajații pot decide să își mărească alocarea BTC. DAiM adaugă:

DAiM poate lucra cu companii de orice dimensiune, fie pentru a schimba planurile de la furnizorul lor actual, fie prin implementarea unui plan 401 (k) sponsorizat de angajator pentru prima dată cu credite fiscale cheie. Dacă compania dvs. este interesată să ofere un plan 401 (k) sponsorizat de angajator cu Bitcoin disponibil pentru 2021, planurile trebuie să fie puse în aplicare până la jumătatea lunii decembrie a acestui an.