Binance se alătură asociației „Blockchain for Europe”

Binance se alătură asociației „Blockchain for Europe”

Blockchain for Europe, o asociație europeană majoră care pledează pentru reglementarea echilibrată a industriei blockchain, a salutat cel mai mare schimb de criptomonede din lume.

Binance, cel mai mare schimb de volum de tranzacționare zilnic la nivel global, s-a alăturat Blockchain for Europe, a anunțat asociația pe 3 septembrie.

Intrând în grup, Binance urmărește marile companii din industrie, cum ar fi firma XRP, Ripple, dezvoltatorul EOS Block.one, Fetch.ai și Blockseed Ventures.

Pe lângă întâmpinarea unui nou membru în asociație, Blockchain for Europe l-a numit pe șeful de operațiuni al Binance în Regatul Unit, Teana Baker-Taylor, ca nou președinte al consiliului de administrație.

Fondată la sfârșitul anului 2018, Blockchain for Europe este o asociație majoră de blockchain din Europa care își propune să promoveze educația și reglementarea proactivă a blockchain-ului pe tot continentul. La lansare, asociația a prezentat patru companii membre, inclusiv Ripple, Fundația NEM, firma de dezvoltare a cărților inteligente Fetch.AI și startur-ul legat de Cardano, Emurgo.

Conform ultimului anunț de la Blockchain for Europe, asociația se concentrează acum pe răspunsul la planul de acțiune al Uniunii Europene privind consultarea publică anti-spălare de bani și la consultarea Legii serviciilor digitale privind contractele inteligente. Grupul contribuie, de asemenea, la discuțiile în curs cu privire la cadrul UE propus pentru piețe în cadrul consultării cripto-active desfășurate în decembrie 2019.

Binance s-a alăturat mai multor grupuri legate de reglementare în 2020. La sfârșitul lunii august, brațul bursier din Marea Britanie s-a alăturat asociației de auto-reglementare a industriei CryptoUK ca membru executiv. Odată cu noul membru, Binance.UK va colabora cu factorii de decizie guvernamentali pentru a dezvolta un cadru de reglementare pentru activele digitale din țară alături de companii importante precum Coinbase, CryptoCompare și Ripple.

În iunie 2020, Binance s-a alăturat, de asemenea, Comitetului pentru schimbul de active digitale al Asociației Internet și Mobile din India, pentru a contribui la dezvoltarea criptomonedelor în țară.