Bitcoin a atins maxime istorice împotriva numeroaselor valute mondiale

Bitcoin a atins maxime istorice împotriva numeroaselor valute mondiale

Bitcoin (BTC) este la doar câteva mii de dolari distanță de maximul său istoric, aproape de 20.000 de dolari SUA. Cu toate acestea, în timp ce o mare parte din industria cripto urmărește acțiunea prețurilor Bitcoin în dolari SUA, BTC a atins deja prețuri ridicate din toate punctele de vedere față de numeroase alte monede mondiale.

Într-un tweet din 22 octombrie, Alistair Milne a menționat șapte țări în care Bitcoin a atins deja maximul istoric față de monedele fiduciare native ale acestor țări. În același tweet, el a spus că Columbia și Rusia se vor alătura în curând pe listă.

Bitcoin a depășit recent maximul său istoric față de rubla rusă la începutul acestei luni. De asemenea, activul și-a doborât recordul față de peso columbian în urmă cu câteva săptămâni, completând lista – cu excepția comentariului său final, care prevede urmarea „tuturor celorlalte monede fiduciare”.

În termeni de dolari SUA, Bitcoin a crescut în ultimele săptămâni, lăsând puțin spațiu între prețul său la momentul publicarii de 17.767 dolari și renumitul său nivel de 20.000 dolari.

Bitcoin a atins un maxim istoric de 62.102.236 pesos columbieni în ultimele 24 de ore. Fostul său maxim din 2017 se ridica la 58.226.376. Peso-ul a depășit acest nivel pentru prima dată pe 6 noiembrie, ajungând la 59.543.988 înainte de retragere.

Activul principal al Crypto și-a depășit, de asemenea, nivelul cel mai ridicat de prețuri față de realul brazilian, lira turcească, peso argentinian, lira sudaneză, kwanza angoleză, kwacha zambiană și rubla rusă, după cum a confirmat informațiile de pe site-ul de date Xe.

Cu toate acestea, Venezuela produce grafice pentru două valute principale bolivare: VES și VEF. Bolivar soberano, sau VES, a luat importanță în țară în 2018. VES a înlocuit forța bolivar din Venezuela sau VEF. VES arată Bitcoin la valori record de preț. VEF nu, deși Bitcoin a continuat să crească în topuri.

Venezuela a găzduit adoptarea notabilă a Bitcoin după ce inflația masivă a lovit regiunea.