Bitcoin a crescut cu 375% de când Peter Schiff a spus că Bitcoin se va prăbuși

Bitcoin a crescut cu 375% de când Peter Schiff a spus că Bitcoin se va prăbuși

Prețul Bitcoin (BTC) a ajuns  la nivele minime in luna Martie,  exact la punctul în care Peter Schiff a spus că se va prăbuși în continuare atunci a fost bottom-ul (nivelul minim in 2020) – iar susținătorii îi amintesc de greșeala sa.

Amitind de o postare pe Twitter pe care Schiff a făcut-o la jumătatea lunii martie, traderul popular „CryptoBull” a menționat că a numit accidental partea de jos a Bitcoin, nu cea de sus.

Tweetul lui Schiff „marchează exact partea de jos” pentru BTC
Schiff se plângea că a pierdut accesul la portofelul său Bitcoin, dar că în curând nu ar mai conta, deoarece BTC / USD ar continua să se prăbușească.

„Cu Bitcoin care se prăbușește sub 4.000 USD, nu mă simt atât de rău că mi-am pierdut tot Bitcoinul”, scria acesta pe twitter.

„În ritmul în care Bitcoinul meu pierdut își pierde valoarea în curând, diferența dintre a avea Bitcoin și a nu avea Bitcoin va fi prea mică pentru a conta.”

La acea vreme, Bitcoin tranzacționa aproape de minimele sale din 2020, de 3.600 de dolari. Marți, opt luni mai târziu, CryptoBull sublinia factul ca Bitcoin a atins 17.000 de dolari.

„Acest tweet a marcat exact punctul de jos al oportunității maxime”, a scris el.

Bitcoin a depășit cu mult aurul în ultima lună, o divergență între cele două active devenind din ce în ce mai evidentă.Bitcoin vs. aur grafic pe 3 luni. Sursa: Skew

Decalajul de aprovizionare este foarte mare
Bitcoin a crescut cu 375% față de „vârful” lui Schiff la momentul scrierii presă, provocându-și maximele din toate timpurile din 2017, pe fondul unor prognoze noi că va continua să urce după aceea.

„Întrucât Bitcoin a ajuns la 11,4K dolari în urmă cu o lună, minerii au vândut în medie 11 BTC pe oră pe exchange-uri ”, a explicat statisticul Willy Woo cu privire la compoziția actuală a pieței care a determinat câștigurile.

„În comparație, 214 BTC pe oră au fost scoase din exchange-uri. Acesta este fluxul net de cumpărători față de vânzători. Media săptămânii este de 328 BTC pe oră. “
După cum a raportat Cointelegraph, ecuația simplă a ofertei față de cerere favorizează ferm creșterea pentru Bitcoin, aceasta datorită cererii companiilor de la PayPal, Square și gigantului de investiții Grayscale.

Paxful, gestionarul de plăți PayPal pentru funcția sa de criptomonedă, a înregistrat o creștere a volumului de 500% în ultima lună.