Bitcoin scade cu 900 de dolari și începe consolidarea

Bitcoin scade cu 900 de dolari și începe consolidarea

Bitcoin a respins ieri de la valoarea de 12.000 dolari din nou ieri și nu a putut să se stabilizeze peste această rezistență puternică. Drept urmare, prețul Bitcoin a scăzut scurt la 11.125 dolari și este în prezent la 11.600 de dolari. Bitcoin a înregistrat astfel o crestere de 1,45% în ultimele 24 de ore. Capitalizarea de piață a scăzut de la aproape 218 miliarde dolari la 208 miliarde dolari.

După cum am raportat ieri, actuala corecție nu este o surpriză pentru mulți analiști. Bitcoin a arătat cresteri continue în ultimele săptămâni, care a trebuit să conducă la o corecție. Analistul Josh Rager descrie, de asemenea, că este sănătos pentru piață, iar Bitcoin va începe o noua crestere de la 11.300 de dolari.Alți analiști, inclusiv „HornHairs” sunt de acord cu Rager. Potrivit traderului, Bitcoin se mișcă în continuare într-un interval de prețuri strâns între 11.100 și 12.000 de dolari de vinerea trecuta. Bitcoin și-a scuturat acum „mâinile slabe” de pe piață și se întâlnește acum cu o cerere scăzută pe termen scurt. În opinia sa, Bitcoin se va stabiliza de-a lungul nivelului de 11.300 de dolari și apoi va continua să crească.„Generalul bizantin” a distribuit un grafic pe Twitter, care arată că mulți investitori și-au lichidat pozițiile pentru a realiza câștiguri pe termen scurt. În consecință, prețul BTC a scăzut, de asemenea, ca urmare a scăzut lichiditatea pe piață. În plus, el afirmă că situația actuală a pieței este o dezvoltare normală și nu ar trebui privită ca sfârșitul cresterilor.


Jonny Moe afirmă că Bitcoin nu este în niciun caz pe cale de a începe o tendință descendentă, dar că BTC a găsit un nivel puternic de susținere de-a lungul marcajului de 11,125 dolari al graficului de 4 ore și începe acum o fază de consolidare. El este de acord cu analiștii citați mai sus că o corecție a fost deja întârziată și că actuala corecție va avea un efect pozitiv asupra dezvoltării pe termen lung a Bitcoin.


Între timp, piața Altcoin urmărește mișcarea prețurilor Bitcoin, astfel încât Ethereum, XRP și Cardano sunt supuse unor corecții. ETH scade la 371,84 USD, XRP la 0,27 USD și Cardano la 0,13 USD

Criptomoneda DeFi Ampleforth(AMPL) expoldeaza

Contrar tendinței actuale a pieței din ultimele ore, DeFi Token Ampelforth a crescut cu peste 38% la un preț de 0,90 USD. După cum deja a raportat Crypto News Flash, compania de analiză a datelor Santiment a prezis că Ethereum va suferi o corecție majoră, iar Ampleforth va continua să crească. Potrivit Santiment, Ampleforth (AMPL) este considerată un nou venit promițător în rândul investitorilor de pe piața DeFi, care câștigă tot mai mult încredere și popularitate. Graficul de mai jos arată în detaliu că tot mai mulți cumpărători investesc în AMPL. Cu toate acestea, datorită naturii volatile a pieței DeFi, Santiment solicită, de asemenea, prudență, deoarece profiturile rapide ar putea fi incendiate.