Bitcoin se confruntă cu un moment decisiv – Va depăși BTC 12.000 de dolari?

Bitcoin se confruntă cu un moment decisiv - Va depăși BTC 12.000 de dolari?

După ultima respingere la nivelul de rezistență de 12.000 de dolari la jumătatea lunii august, Bitcoin a rămas într-o fază de consolidare. În momentul publicării, Bitcoin se tranzacționa la 11.721 USD, cu un câștig de 0,6% în ultimele 24 de ore. Pe graficul săptămânal și lunar, BTC prezintă, de asemenea, o ușoară creștere de 0,51% și respectiv 3,37%.

Analiștii sunt de acord că vine o mișcare de preț
Analistul și comerciantul Bitcoin, Josh Rager, a fost optimist in ceea ce priveste prețul Bitcoin în ultimele săptămâni. Comerciantul a declarat că intervalele de timp mai ridicate ( timeframe-urile pe grafic) pentru Bitcoin prezintă o perspectivă optimista.

El a subliniat, de asemenea, că lumânarea săptămânală s-a închis deasupra nivelului de suport, la 11.550 de dolari. În acest sens, Rager a declarat că nu există prea multă rezistență între prețul actual și 13.000 USD. Comerciantul a distribuit graficul următor și a comentat că se așteaptă ca BTC să testeze din nou nivelul de rezistență de 12.000 USD în curând.


În caz contrar, Bitcoin pare să primească un impact pozitiv din anunțurile făcute de președintele Rezervei Federale SUA, Jerome Powell. Banca centrală a dezvăluit o modificare a politicii sale monetare joi trecut. Powell a anunțat că rata inflației va fi permisă să crească peste 2% anual. După cum au afirmat mai multe companii și personalități importante, astfel Bitcoin se poziționează în continuare ca un depozit de valoare. Investitorii și-au sporit interesul pentru criptomonedă pentru a se proteja de inflația care va atinge dolarul.

De la anunțul FED, așa cum a afirmat comerciantul Teddy, Bitcoin este intr-un moment decisiv. Ieri, 30 august, Bitcoin a izbucnit în rezistență, Teddy a declarat următoarele:Momentul adevărului (4H) 1) Trecerea peste rezistenta 2) Retragere  3) Testarea rezistenței ca re a devenit support 4) săritura sau revenire?


Traderul este de acord cu alți analiști, cum ar fi Credible Crypto, că 10.500 USD este un nivel critic de support  în cazul în care Bitcoin este respins după ce a încercat să rupă cei 12.000 USD. În acest sens, analistul Il Capo Of Crypto a declarat că așteaptă ca Bitcoin, Ethereum, Litecoin și XRP să testeze noi minime înainte de a atinge maxime istorice. Cu toate acestea, analistul se așteaptă la un nou raliu pentru Bitcoin dacă criptomoneda reușește să se consolideze peste nivelul de rezistență de 12.000 de dolari.

Încă mă aștept la o ultimă etapă în jos înainte de noi maxime. Preturi potențiale:

$ BTC $ 10500-11000
350-365 $ ETH
$ LTC 50-55 $
XRP $ 0,22-0,235 $

Voi adăuga in portofoliul meu si alts(shitcoins) dacă vine scaderea.

În ceea ce privește anunțurile Fed, fostul angajat Goldman Sachs și investitorul Bitcoin Raoul Pal au spus că va avea un efect pozitiv pe termen lung asupra Bitcoin și aur. Anunțurile lui Powell, a explicat Pal, dezvăluie doar dorința Fed de a continua să imprime bani și să devalorizeze dolarul.

Powell a arătat că există toleranță ZERO pentru deflație, așa că vor face ORICE pentru a o opri, iar acest lucru este bun pentru cele mai dificile două active – Aur și Bitcoin. Powell VREA inflația. În general, cred că #Bitcoin depășește aurul. Aurul poate crește de 2x sau 3x sau chiar de 5x în timp ce bitcoinul poate crește de 50x sau chiar de 100x.