Bitcoin va atinge un nou nivel maxim „în termen scurt”, pe măsură ce Buffett va ieși din USD – Keizer

Bitcoin va atinge un nou nivel maxim „în termen scurt”, pe măsură ce Buffett va ieși din USD - Keizer

Dolarul SUA devine atât de slab încât chiar și Warren Buffett iese din el și Bitcoin (BTC) va vedea maxime istorice, spune Max Keizer.În ultima sa prognoză pentru macro, gazda RT a avertizat că paradisurile sigure vor depăși serios fiat-ul. Buffett, a spus el, știa ce urmează.

Keizer: Buffett „iese din USD”
„Mutarea lui Buffett în Japonia, împreună cu investiția sa în aur, confirmă că va scăpa de USD în mare măsură”, a scris Keizer pe Twitter luni.

„USD se tranzactioneaza slab astazi, pe punctul de a rupe suportul cheie. Bitcoin – Aur – Argint Toate vor crea noi ATH în viitorul apropiat. ”El se referea la mutarea lui Buffett în active japoneze, într-o mișcare în valoare totală de 6 miliarde de dolari, a raportat Reuters.

„Cele cinci mari companii comerciale au multe întreprinderi comune în întreaga lume și vor avea probabil mai multe. Sper că în viitor vor exista oportunități de beneficii reciproce ”, a spus el publicația.

Anunțul a venit la câteva zile după ce Rezerva Federală a confirmat că va lăsa inflația să crească peste obiectivul său de 2% ca măsură temporară, lucru care a cântărit foarte mult in ceea ce priveste dolarul.
După volatilitate, indicele valutar USD (DXY) a început să scadă luni la noi valori, revenind la cele mai scăzute niveluri din ultimii doi ani. La sfârșitul lunii iulie, când aceste niveluri au apărut pentru prima dată, Bitcoin a văzut o creștere a prețului la 12 500 $.

După cum a raportat Cointelegraph, rămân așteptările ca scaderile ulterioare în DXY să producă efecte similare. Între timp, Buffett este bine cunoscut pentru mișcările sale macro, chiar dacă rămâne un sceptic ferm Bitcoin. Săptămâna trecută, așa-numitul „indicator Buffett” a avertizat cu privire la o prăbușire a pieței bursiere, chiar dacă acțiunile cu capital mare și-au continuat ascensiunile.

Înainte de aceasta, Anthony Pompliano, co-fondator al Morgan Creek Digital, a pariat public pe Buffett ca ar fi cumparat în cele din urmă Bitcoin după ce și-a dezvăluit mutarea în aur. La acea vreme, Keizer a susținut că doar intrarea în aur ar declanșa o crestere în rândul investitorilor, impingand BTC / USD la 50.000 de dolari.

Poate că cea mai faimoasa replica a lui Buffett despre Bitcoin este din 2018, când s-a referit la criptomonedă drept „otravă de șobolani”.