Bitcoin va crește de 20 de ori, potrivit expertului în aur – analiștii avertizează asupra unei corectii

Bitcoin va crește de 20 de ori, potrivit expertului în aur - analiștii avertizează asupra unei corectii

Piața bull a Bitcoin continuă, astfel încât investitorii să poată continua să fie mulțumiți de profiturile totale. În ultimele ore, Bitcoin a depășit rezistența puternică de-a lungul mărcii de 19.000 de dolari și a înregistrat o creștere de 2,42% în ultimele 24 de ore, la un preț de 18.992,25 dolari. Capitalizarea de piață a crescut la 350 miliarde dolari.

După cum am raportat deja, un factor din spatele actualului raliu Bitcoin este intrarea sau participarea sporită a investitorilor instituționali, cum ar fi PayPal sau MicroStrategy, care conduc prețul mai sus. Cofondatorul Gold Bullion International, Dan Tapiero, prognozează, prin urmare, că este doar o chestiune de timp ca Bitcoin să ajungă la un preț de 6 cifre. Într-un nou podcast cu Anthony Pompliano, Tapiero a explicat că investitorii ar trebui să dețină Bitcoin și aur, dar BTC poate crește cu ușurință de 20 până la 30 de ori:În următorii cinci ani, pot vedea aur la 4.000 USD, deci este dublu. Dar dacă aurul este de 4.000 de dolari, Bitcoin este probabil undeva între 300.000 și 500.000 de dolari, deci este de 20, 30x.


În opinia sa, balenele mari și instituțiile financiare vor investi între 10% și 15% din activele lor în BTC pentru a participa la apreciere. Tapiero plasează această piață financiară tradițională la 100 de miliarde de dolari, astfel încât până la 15 trilioane de dolari ar putea curge pe piața criptografică:

Este o bucată imensă. Adică, 15% din 100 de trilioane de dolari reprezintă 15 trilioane de dolari.

Bitcoin este o acoperire puternică împotriva politicii inflaționiste a Rezervei Federale, care continuă să crească și, astfel, o ancoră sigură a valorii în perioade dificile, cum ar fi pandemia Corona. Potrivit lui Tapiero, nu există nicio îndoială că Bitcoin va depăși într-o zi aurul în ceea ce privește adaptarea, deoarece Bitcoin oferă un ecosistem complet și este conectat la nivel global.

Alți analiști, cum ar fi Off the Chain Capital CIO, Brian Estes, au declarat pentru Reuters că se așteaptă și în curând la un preț de 6 cifre Bitcoin și că Bitcoin ar putea chiar să crească la 288.000 de dolari până la sfârșitul anului 2021. Prezentatorul CNBC și Bull Bitcoin Jim Cramer cred, de asemenea, în Bitcoin și crede că copiii săi nu vor mai deține aur, ci Bitcoin:

Cred că copiii mei, când vor primi moștenirea mea, nu se vor simți confortabil cu aurul și se vor simți confortabili cu cripto-ul.

Analistul Josh Rager rămâne, de asemenea, optimist pentru Bitcoin. Cu toate acestea, el afirmă într-un nou tweet că Bitcoin trebuie să treacă printr-o corecție și că acest moment ar putea fi iminent. Cu toate acestea, dacă Bitcoin reușește să stabilească un nou suport la valoarea de 19.000 de dolari, creșterea în continuare și, astfel, atacul asupra maximului istoric istoric de peste 20.000 de dolari ar putea continua.

Big Chonis Trading afirmă că Bitcoin ar putea continua să crească, dar o corecție în acest moment ar fi întârziată și sănătoasă pentru piață și dezvoltarea ulterioară a BTC. Cu toate acestea, Bitcoin continuă să arate o tendință ascendentă și se așteaptă ca prețul să crească în continuare.