Balenele continuă să acumuleze Bitcoin, deoarece elementele fundamentale favorizează Bitcoin

Bitcoin a reușit să câștige impuls în timpul sesiunii de tranzacționare de vineri, după săptămâni de mișcare laterală. Prețul a crescut până la 61.233 dolari pe Coinbase. Cu toate acestea, urșii nu par să fi renunțat încă, deoarece prețul Bitcoin a fost respins 500 USD sub ATH și a scăzut din nou sub 60.000 USD. La momentul publicării, Bitcoin tranzacționa la 59.652 USD, cu o ușoară pierdere de 1,5% pe graficul zilnic. Pe graficele săptămânale și lunare, BTC a câștigat 4,5%, respectiv 3,1%.

Comerciantul bizantin General a furnizat o analiză a pieței și a fundamentelor sale. El susține că Bitcoin este încă departe de apogeul său și a explicat că în ultimele zile acțiunea prețurilor criptomonedei a fost influențată de piața futures.

După cum arată imaginea de mai jos, rata de finanțare a fost foarte mare. Prin urmare, comercianții cu poziții long au avut mai puține stimulente de a deține. Generalul bizantin a exprimat că pariurile pe o creștere a prețului Bitcoin sunt „aglomerate”, adăugând:

Cu toate acestea, finanțarea ridicată este periculoasă doar atunci când piața este condusă doar de lăcomia instrumentelor derivate. Dar există, de asemenea, o ofertă destul de nenorocită. Deci poate că nu este atât de problematic.

Bitcoin BTC

În continuare, generalul bizantin a declarat că Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) este închis. Deși produsul a provocat o creștere semnificativă a cererii de BTC la sfârșitul anului 2020 și la începutul acestui an, există în prezent o lipsă de participare.

Acest lucru s-a reflectat în performanța criptomonedei. La sfârșitul lunii aprilie, Grayscale va lansa o cantitate mare de bitcoin care este „blocat” în produs. În acel moment, cererea pentru cripto ar putea obține un alt impuls.

Investitorii Bitcoin își pastreaza monede

În ceea ce privește elementele fundamentale, indicatorii indică o apreciere suplimentară. Rata și dificultatea hashului Bitcoin sunt la niveluri record, cu o tendință ascendentă, la fel ca și profiturile minerilor și valoarea tranzacțiilor în USD. Comerciantul a declarat:

(...) valorile din lanț (chain) sugerează că ne apropiem de niveluri de euphorie / supra-cumpărare. Unul dintre favorurile mele este riscul invers, care arată practic încrederea pe termen lung a hodlerilor. Devine destul de ridicat.

În ceea ce privește sectorul minier, comerciantul a concluzionat că minerii au încetat să mai vândă, provocând un flux scăzut de BTC care intră pe piață. De fapt, în ultimele zile, minerii au început să acumuleze BTC, care este un indicator extrem de optimist.

Pe de altă parte, co-fondatorul Glassnode, Rafael Schultze-Kraft, a analizat metrica „Bitcoin’s Coin Days Destroyed”, folosită pentru a măsura numărul de monede „cheltuite” și a declarat că este în scădere. Descoperirile lui Schultze-Kraft sunt în concordanță cu cele ale generalului bizantin, potrivit cărora BTC este departe de vârful său. El a declarat:

În ciuda prețurilor BTC de peste 50.000 USD, CDD pe 3 luni la niveluri scăzute și în scădere recentă. Mâini vechi extrem de puternice, care detin multi BTC nu doresc sa-I vanda.

Image

În cele din urmă, firma de cercetare Santiment a declarat că a existat o creștere a numărului de balene cu peste 100.000 BTC. Procentul de aprovizionare cu Bitcoin deținut de adresele de balenă cu 100k sau mai mult a crescut de la 0,76% acum 11 săptămâni, la 2,20% astăzi, o valoare maximă de 11 luni. Între timp, adresele BTC mai mici de 1k-100k $ au scăzut de la 42,4% la 39,5% în aceleași 11 săptămâni.

 

Auzi mereu de o criptomoneda/acțiune când deja este prea târziu și prețul a crescut foarte mult? Învață  analizez corect o criptomoneda sau o acțiunea înainte ca aceasta  înceapă  crescă.  Acceseaza urmatorul link: www.angelbusiness.ro/pages/curs