Proprietarul Tesla acceptă crypto - Va plăti Elon Musk chirie în Bitcoin?

După ce a devenit un pionier corporativ în adoptarea criptomonedelor, Elon Musk ar putea să facă următorul pas și să înceapă să plătească chiria în Bitcoin (BTC).

Deși „Technoking” însuși nu a făcut niciun anunț, miercuri au apărut știri cu privire la un parteneriat între firma imobiliară din Los Angeles Caruso Properties și bursa de criptomonede Gemini, fondată de gemenii Winklevoss.

În urma parteneriatului, Caruso va accepta plăți Bitcoin pentru chirie la diferitele sale proprietăți comerciale și rezidențiale. Acordul firmei cu Gemeni l-a văzut pe Caruso convertindu-și aproximativ 1% din trezoreria sa în Bitcoin, relatează L.A Times.

Caruso deține proprietatea care găzduiește reprezentanța Tesla la Americana, la centrul Brand din Glendale, California. Tesla’s Musk s-a dovedit până acum a fi o figură de pionierat în spațiul criptomonedelor - cel puțin în rândul celor din excentricul miliardar.

După ce a achiziționat Bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari și apoi a acceptat BTC ca plată pentru vehiculele sale electrice Tesla, ar fi prea mult să ne așteptăm ca Musk să înceapă să plătească chirie în moneda digitală?

Proprietarul Rick Caruso a spus că că investiția făcută de companie s-a dovedit deja a fi profitabilă.

„Cred că este o acoperire bună și s-a dovedit deja a fi o investiție bună pentru noi”, a spus Caruso.

Caruso pare să planifice viitorul, deschizându-și proprietățile către potențialii cumpărători de Bitcoin. El a comparat statutul de adopție al Bitcoin cu cel al cardurilor de credit în urmă cu 50 de ani - o tehnologie ciudată și adesea de neîncredere, care este acum banală în societatea modernă.

„Cred că Bitcoin și blockchain vor face același lucru în viitor. Vrem să fim înaintea curbei ”, a adăugat Caruso.

CEO și cofondator al Gemini Tyler Winklevoss a declarat că firma sa a fost „încântată” să vadă că utilizarea criptomonedelor se extinde pe piața imobiliară, adăugând că această mișcare ar beneficia atât Caruso, cât și clienții săi.

„Suntem încântați să colaborăm cu Caruso, deoarece continuă să împingă sectorul imobiliar la noi culmi prin îmbrățișarea criptomonedelor atât în ​​beneficiul experienței clienților, cât și al propriilor operațiuni de afaceri”, a spus Winklevoss

 

Auzi mereu de o criptomoneda/acțiune când deja este prea târziu și prețul a crescut foarte mutl? Învață  analizez corect o criptomoneda sau o acțiunea înainte ca aceasta  înceapă  crescă.  Acceseaza urmatorul link: www.angelbusiness.ro/pages/curs