Protocolul Orion a anunțat Binance Smart Chain (BSC) ca cel mai recent lanț care va fi integrat în protocol

Protocolul Orion continuă să facă progrese puternice de dezvoltare in calea sa către mainnet. Echipa a anunțat astăzi că își va extinde terminalul Orion la Binance Smart Chain (BSC), după lansarea inițială a serviciului pe blockchain-ul Ethereum pe 15 decembrie anul trecut.

Agregatorul de lichidități, care construiește o poartă de acces descentralizată către întreaga piață cripto, le permite utilizatorilor să aibă acces la lichidități din bursele cunoscute precum Binance, KuCoin și BitMax fără a deschide un cont. În plus, utilizatorii pot accesa și alternative descentralizate, cum ar fi Uniswap.

Protocolul Orion devine „agnostic în lanț

Pentru lansarea mainnet planificată în martie, integrarea lanțului inteligent Binance va însemna în primul rând o reducere semnificativă a costurilor și o creștere a vitezei tranzacțiilor. CEO-ul Orion Protocol, Alexey Koloskov, a spus:

Ca o poartă descentralizată către întreaga piață a activelor digitale, am fost întotdeauna agnostici în lanț. Extinderea către Binance Smart Chain și alte blockchain-uri este o mișcare naturală pentru Protocolul Orion, deoarece oferă utilizatorilor noștri mai multă libertate de a tranzacționa în sfera crypto..

Așa cum a menționat și Koloskov, Biance Smart Chain a avut un impact puternic în ultimele săptămâni, primind o cerere tot mai mare în lumina taxelor mari de tranzacție pe Ethereum care împiedică investitorii mai mici să utilizeze DeFi. Binance Smart Chain oferă taxe care reprezintă doar o fracțiune din cele de pe Ethereum. Pentru a beneficia de acest avantaj și de alte avantaje, Koloskov intenționează să devină un validator în rețeaua BSC „pentru a lua un rol mai activ în avansarea sa”.

„Implementarea BSC în terminalul Orion este deja în curs, cu cele mai recente actualizări ale terminalului setate să fie live iminent”, a dezvăluit CEO-ul. De asemenea, extinderea Orion către BSC promite „reducerea la jumătate a timpilor de așteptare pentru executarea comenzilor în afara lanțului și soluționarea comenzilor în lanț”.

În plus față de integrarea Binance Smart Chain, echipa Orion Protocol lucrează deja la următorul său proiect, Elrond, cu mai multe lanțuri care vor fi anunțate în următoarele săptămâni.

Cel mai mare avantaj al protocolului Orion în comparație cu alte agregatoare multi-lanț este că utilizatorii pot tranzacționa cu jetoanele native ale blockchain-ului respectiv, cum ar fi BNB sau EGLD, fără restricții sau obstacole vizibile pentru utilizator.