Bloomberg: Doar ceva neașteptat poate opri cresterea Bitcoin

Bloomberg: Doar ceva neașteptat poate opri cresterea Bitcoin

Potrivit unui nou raport publicat de Mike McGlone, șeful strategului principal al mărfurilor Bloomberg, Bitcoin se află într-o perioada foarte buna. Potrivit analistului „ceva neașteptat” trebuie să se întâmple pentru a opri cresterea pretului Bitcoin. Prin intermediul unui tweet, McGlone a scris că Bitcoin este gata să abandoneze „cele mai înguste zone Bollinger” (Bollinger bands este un indicator) din istorie. Prin urmare, va continua pe o traiectorie ascendentă pe termen lung.

Bloomberg Intelligence Commodity Primer – Trebuie să se întâmple ceva neașteptat pentru prețul # Bitcoin pentru a nu mai face ceea ce a făcut în cea mai mare parte a ultimului deceniu: aprecierea. Valorile cererii și adopției rămân favorabile față de atributul unic al activului #crypto  oferta fixa.

Raportul lui Bloomberg atribuie creșterea Bitcoin pe măsura favorabilă a cererii și adopției. Raportul a relevat și o tendință ascendentă pentru Bitcoin, comparativ cu aurul.

Va crește prețul Bitcoin ca în 2017?
Raportul lui Bloomberg este asociat cu unul de la firma de gestionare a activelor digitale Grayscale. Firma afirmă că va fi o adoptare mai mare a Bitcoin de către investitorii care încearcă să protejeze inflația în dolari și politicile inflaționiste ale Rezervei Federale a Statelor Unite:Din cauza calităților unice ale Bitcoin – cum ar fi deficitul verificabil și o ofertă care nu poate fi controlată de o autoritate centrală – credem că poate fi valorificat ca o stocare de valoare și ca o modalitate de a scăpa de această mare inflație monetară.


Cu toate acestea, Grayscale a clarificat, de asemenea, că analiza sa se bazează pe date istorice și, prin urmare, nu se aplică în mod necesar viitorului. Raportul folosește un indice „deținător față de speculator”, care arată că există o relație directă între numărul de speculanți, precum și numărul deținătorilor de Bitcoin și prețul BTC. Cu cât sunt mai mulți deținători pe piață, așa cum se întâmplă în prezent, cu atât este mai ridicat indexul. Opusul este valabil pentru speculanți.


Datele Grayscale arată că deținătorii de Bitcoin sunt apropiați de valoarea maximă permanentă, depășită doar de numărul deținătorilor din 2017. Spre deosebire de acea perioadă, numărul de speculatori este la un nivel constant de aproximativ 19%. În plus, Grayscale indică faptul că aproape 65% din oferta Bitcoin nu s-a mutat  de un an. Prin urmare, Grayscale afirmă următoarele:Blockchain-ul  Bitcoin dezvăluie că nu a existat niciodată un nivel mai mare de Bitcoin deținuti mai mult de un an. Această măsură indică o puternică convingere în Bitcoin de către baza sa actuală de investitori. Deși aceasta este o valoare a ofertei, aceasta demonstrează, de asemenea, cererea pentru cazul de utilizare a Bitcoin ca o stocare de valoare.

Raportul concluzionează că actualul mediu economic oferă oportunitatea de a include Bitcoin într-un portofoliu de investiții rezistent. În ceea ce privește valorile analitice, Grayscale a dezvăluit astfel că piața de astăzi este similară cu cea de la începutul anului 2016 și 2017, când Bitcoin și-a început cursa istorică.