Cât de mult va cădea Bitcoin înainte de a începe din nou să creasca?

Cât de mult va cădea Bitcoin înainte de a începe din nou să creasca?

Deși Bitcoin a respins de mai multe ori la rezistenta de 12.000 de dolari, sentimentul de pe piață este încă bullish. Analist și trader-ul Credible Crypto a lansat recent un videoclip în care explică faptul că piața actuală este „oficial bullish”. În timpul analizei sale Bitcoin, a exprimat optimism și a încercat să răspundă la întrebarea pe care toți investitorii se pun: Cât va cădea Bitcoin înainte de a începe să creasca din nou?

În momentul publicării, Bitcoin tranzacționează 11.595 USD cu o pierdere de 1,36% în ultimele 24 de ore. În graficul săptămânal Bitcoin arată o pierdere de 1,86%, dar în graficul lunar rămâne în verde cu 21,48%.

Crypto Credible consideră că starea actuală a pieței este similară cu cea din 2017. Deși a lămurit că nu este exact același lucru, este „la fel de aproape”. Prin urmare, se așteaptă profituri pentru criptomonedele majore. În ceea ce privește Bitcoin, analistul a spus că se află într-o fază de consolidare. În plus, el a descris regiunea prețurilor actuale drept un nivel important de sprijin.

În timp ce a răspuns la întrebarea cu privire la scăderea Bitcoin-ului, analistul a spus că investitorii ar trebui să fie atenți ca criptomoneda să rămână în intervalul de 11.000 de dolari. Cu toate acestea, Bitcoin ar putea scădea la 10.500 de dolari într-o zonă pe care analistul a numit-o „cumpărare imediată” sau „intrare lungă de vis”, așa cum se arată mai jos. El a sugerat investitorilor să cumpere dacă Bitcoin atinge această țintă.Dacă Bitcoin rămâne în zona actuală de rezistenta, analistul consideră că prețul Bitcoin ar putea să treacă prin rezistența de 12.000 de dolari și să treacă la un preț țintă de 14.000 de dolari pe termen scurt. După atingerea acestui nivel, prețul Bitcoin ar putea continua tendința ascendentă.

Trader-ul consideră că prețul ar putea ajunge de la 16.000 USD până la 17.000 USD. Aproape de acest nivel, comerciantul se așteaptă la o corecție suplimentară, înainte ca BTC să ia avânt pentru a se desprinde din maximul său de peste 20.000 USD. Cu toate acestea, analistul se așteaptă ca acest nou nivel din toate timpurile (ath) să fie atins anul viitor. Crypto Credible a declarat următoarele:Cred că avem nevoie de ceva timp. Cred că nu vom atinge noi maxime până în 2021. Așadar, persoanele care se așteaptă la maxime noi în următoarele luni, cred că va dura ceva mai mult. Cred că această scădere va surprinde foarte mult, dar ne va fi bine.


Creșterea dolarului ar putea afecta Bitcoin
Alți analiști monitorizează performanța dolarului american (DXY). Stabilind o corelație indirectă între valoarea dolarului și Bitcoin, analiștii prezic un posibil obstacol pentru tendința ascendentă a Bitcoin. În ultimele săptămâni, dolarul a avut o evoluție negativă după ce a atins un maxim anual în luna martie a acestui an.

În acel moment, prețul Bitcoin a scăzut pe măsură ce investitorii și-au mărit cererea de dolari în numerar pentru a atenua impactul pandemiei. Prin urmare, analistul Mayne a menționat că dolarul poate găsi suport la nivelul actual.