CEO-ul PayPal, Dan Schulman, spune Summit-ului web „Timpul este acum” pentru Crypto

CEO-ul PayPal, Dan Schulman, spune Summit-ului web „Timpul este acum” pentru Crypto

intervievat de editorialistul New York Times Andrew Ross-Sorkin pentru conferința tehnologică online 2020, Schulman a anticipat că monedele digitale vor intra în curând în mainstream și vor deveni un instrument de plăți cotidian. Pandemia de coronavirus global a accelerat diferite tendințe, cum ar fi consumatorii care „abandonează numerarul”, a spus el.

Pandemia de coronavirus „a tras aceste tendințe înainte între trei și cinci ani [și] cinci până la șase luni”, potrivit lui Schulman.

El a continuat:

„Cred că dacă puteți crea un sistem financiar, o tehnologie nouă și modernă care este mai rapidă, mai puțin costisitoare, mai eficientă, este bine pentru a aduce mai mulți oameni în sistem, pentru includere, pentru a ajuta la reducerea costurilor, pentru a ajuta stimulează sănătatea financiară pentru atât de mulți oameni … Deci, pe termen lung, sunt foarte optimist în ceea ce privește monedele digitale de tot felul. „

PayPal a anunțat în octombrie că va începe să permită utilizatorilor să tranzacționeze cu criptomonede ca instrument de finanțare la 28 de milioane de comercianți la începutul anului viitor. Compania le permite deja clienților să cumpere, să vândă și să dețină criptomonede în portofelul PayPal, începând din SUA. Schulman a spus că compania a efectuat în prealabil cercetări de piață care au arătat că 54% din cei care folosesc PayPal doresc sa foloseasca criptomonede.