Chainlink (LINK) crește cu 12% după lansarea VRF pe rețeaua principală Ethereum

Chainlink (LINK) crește cu 12% după lansarea VRF pe rețeaua principală Ethereum

În topul celor mai mari 20 de criptomonede, Chainlink (LINK) arată cele mai mari câștiguri, cu o creștere de 12% în ultimele 24 de ore la un preț de 11,87 USD. În general, piața criptografică se mișcă lateral, în cea mai mare parte, după ce anunțul de integrare a Bitcoin pe PayPal a provocat recent euforie mare și creșterea prețurilor.

Chainlink a anunțat acum câteva ore că VRF este acum disponibil live pe Ethereum Mainnet. VRF oferă o sursă extrem de sigură și demonstrabilă, corectă și recunoscută, pentru a garanta întâmplarea pentru aplicațiile lanțului de blocuri. Chainlink afirmă că există deja numeroase proiecte care utilizează cu succes VRF în producție:

Mai multe proiecte folosesc deja Chainlink VRF live în producție pentru a asigura funcții critice ale contractelor inteligente: PoolTogether pentru selectarea aleatorie a câștigătorilor de pool-uri de premii în versiunea sa v3, Centaur și UniLend pentru o selecție corectă randomizată a participanților la vânzarea publică și numeroase alte proiecte deja angajate să se lanseze în viitorul apropiat precum Aavegotchi, Polyient, Get Protocol și multe altele.

În plus față de oracolele care furnizează în mod fiabil fluxuri de preț ecosistemului, VFR poate fi utilizat pentru a genera și a furniza aleatoriu demonstrabil echitabil pentru jocurile de pe blockchain, jetoane nefungibile (NFT) și alte aplicații care necesită acele condiții de aleatoriu și imprevizibilitate. . Garantarea aleatoriei corecte este deosebit de importantă în domeniul aplicațiilor software:

Generarea de numere aleatorii (RNG) este esențială pentru dezvoltarea multor aplicații software, deoarece servește ca un mecanism pentru crearea imprevizibilității. Imprevizibilitatea nu numai că protejează împotriva entităților rău intenționate care încearcă să proiecteze invers un sistem, dar poate introduce și un element de surpriză în aplicații, poate determina rezultatul proceselor și poate autentifica crearea obiectelor și evenimentelor originale. Cu toate acestea, obținerea unei surse fiabile de RNG care nu poate fi modificată sau previzionată este o problemă incredibil de dificilă.

Adaptarea Chainlink continuă să crească
Așa cum a raportat deja Crypto News Flash, Chainlink este utilizat pentru a urmări rezultatele alegerilor din SUA din acest an din noiembrie la blockchain într-un mod rezistent.