Criticul Bitcoin Peter Schiff recunoaste ca s-a inselat in ceea ce priveste Bitcoin

Criticul Bitcoin Peter Schiff recunoaste ca s-a inselat in ceea ce priveste Bitcoin

Peter Schiff: „M-am înșelat cu Bitcoin”
Susținătorul aurului și adversarul Bitcoin, Peter Schiff, a recunoscut pe Twitter că a făcut o greșeală în unele predicții de preț pentru Bitcoin. Într-o discuție detaliată cu Tyler Winklevoss Schiff a recunoscut că a prezis corect evoluția prețului aurului pentru luna august, dar a greșit în ceea ce privește Bitcoin. În opinia sa, raliul Bitcoin la peste 12.000 de dolari a fost puternic inițiat de Grayscale:

Am avut dreptate in ceea ce priveste aurul , dar am greșit vis-a-vis de Bitcoin. Acesta din urmă a reușit să treacă prin rezistență și să creasca până la 12.000 de dolari, datorită în mare unei campanii masive de publicitate TV de la Grayscale.

Potrivit lui Schiff, corecția actuală indică o nouă piață bear pentru Bitcoin. Cu cât suportul este testat mai des, cu atât acest nivel de asistență devine mai slab și crește probabilitatea unei corecții ulterioare sub suportul de 10.000 USD:

Revenind la 10.000 de dolari, Bitcoin s-a întors rapid pe o piață a ursilor.

Schiff este cunoscut pe piața criptomonedelor pentru predicțiile sale destul de pesimiste și a fost criticat pentru asta în trecut. Conform datelor de la Skew, Bitcoin, în ciuda corecției actuale, arată o rentabilitate de 42,46%, prin care aurul a atins doar 27,22% (YTD). În urma acestor date, Bitcoin este încă considerat noul aur digital de către unii investitori vedetă precum Michael Novogratz.