Crypto for Congress trimite 50 USD în Bitcoin tuturor membrilor Congresului SUA

Crypto for Congress trimite 50 USD în Bitcoin tuturor membrilor Congresului SUA

Ca parte a unei inițiative educaționale, membrii Congresului SUA au primit 50 USD în Bitcoin (BTC) pe 5 octombrie. Acest lucru a fost anunțat de Camera de Comerț Digital PAC într-un comunicat de presă. Organizația a declarat că au lansat o campanie numită „Crypto for Congress”. Astfel, congresmanii vor putea avea contact direct cu Bitcoin și „vor realiza pe deplin potențialul tehnologiei blockchain”.

Camera de Comerț Digital PAC este o organizație globală care pretinde că reprezintă activele digitale și industria blockchain-ului. Membrii săi includ nume grele precum Microsoft, JPMorgan, IBM, Intel, Deloitte și Binance. Mai mult, „Crypto for Congress”, se spune în declarație, are sprijinul companiilor majore de cripto și blockchain precum Anchorage, Armanino, BitPay, BlockFi, Bloq, CMT Digital, Circle, Civic, eToro, Flipside Crypto, Hedera Hashgraph, Messari, Paxos, printre altele.

Prioritatea sa este de a educa și promova împreună cu legiuitorii și reprezentanții guvernului avantajele tehnologiei blockchain. În plus, organizația susține că se angajează să prevină spălarea banilor, finanțarea terorismului și alte activități ilegale, menținând în același timp un nivel ridicat de inovație. În acest scop, au propus crearea unor mecanisme mai eficiente de aplicare și reglementare cu inițiative precum Token Alliance și Crypto for Congress. Cu privire la aceasta din urmă, organizația afirmă următoarele:Crypto for Congress este o inițiativă educațională a Camerei de Comerț Digital care încearcă să ofere candidaților din Congres, indiferent de partid, o experiență practică cu tehnologia blockchain. Scopul Crypto for Congress este de a sensibiliza și a extinde accesul la tehnologia blockchain, lărgind în același timp participarea la procesul politic.Bitcoin a fost trimis tuturor membrilor Congresului SUA
Camera de Comerț Digital PAC, ca organizație educațională, a trimis celor 535 de membri ai Congresului SUA nu numai Bitcoin (BTC), ci și un set de instrumente cu o cantitate „extinsă” de material și instruire online. Organizația susține că interacțiunea directă cu o tehnologie este cea mai eficientă metodă de promovare a adoptării acesteia. Ceva asemănător s-a întâmplat, potrivit organizației, când legiuitorii au trimis primul lor mail sau au publicat primul lor mesaj pe o rețea socială.

De remarcat, inițiativa este susținută de congresmanii americani Darren Soto și Tom Emmer. Congresanii menționați au o viziune pro-cripto. Despre „Crypto for Congress”, Tom Emmer a declarat:


Crypto for Congress aduce întreaga comunitate a Congresului o oportunitate de a se alătura acestei schimbări generaționale în domeniul finanțelor și tehnologiei. Adoptând mișcarea activelor digitale, avem ocazia să facem un pas semnificativ înainte pentru a asigura poziția de lider a Americii în viitorul economiei globale.


Pe de altă parte, congresmanul Darren Soto a spus că speră să se asigure că țara sa este unul dintre liderii în tehnologia blockchain. Soto a adăugat că înțelegerea tehnologiei din spatele criptomonedelor este un „pas important”, astfel încât să poată fi folosit ca instrument în optimizarea economiei SUA. Președintele Camerei de Comerț Digitale, Perianne Boring, a explicat pe bună dreptate:


Acum este momentul ca toți membrii Congresului să afle și să accepte criptomonedele și tehnologia blockchain, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este să configurați un portofel digital și să începeți călătoria blockchain.