Crypto Michael: Ethereum va avea o corectie inainte de a merge la 700USD

Popularul analist și tradert cripto Michaël van de Poppe a împărtășit sentimentul dominant pe piață. Într-o nouă analiză video, „Crypto Michaël” a făcut predicții despre cele trei criptomonede majore. Analistul a fost deosebit de optimist în ceea ce privește prețul Ethereum.

La data publicării, cea de-a doua criptomonedă dupa capitalizarea de piață se tranzacționa la 427 dolari, cu o pierdere de 2,14% în ultimele 24 de ore. Cu toate acestea, ETH este în continuare unul dintre cei mai mari câștigători de pe piață, cu un câștig săptămânal de 9% și un plus restant de 82% în ultimele 30 de zile.

Ethereum va fi de neoprint pana la 700 USD

În analiza sa, van de Poppe a comentat că Ethereum se pregătește pentru o noua crestere. Potrivit acestuia, criptomoneda se află pe teritoriul taurului prin ruperea unor medii mobile (MA – indicator) importante pe perioade mai mari de timp:A rupt un interval de acumulare de un an și acționăm peste media de 100 de zile și 200 de zile [media mobilă], nu numai pe intervalul de timp zilnic, ci și pe intervalul săptămânal, care este, în esență, un semn puternic de crestere.Cu toate acestea, analistul i-a avertizat pe adepții săi că criptomoneda va trece printr-o corecție înainte de a începe o nouă crestere. Prin urmare, el a stabilit intervalul cuprins între 300 și 360 USD ca ideal pentru a cumpăra ETH înainte de începerea noului miting. După corecție, prețul ETH va crește până la 700 USD:

Strategia esențială pe care doriți să o aveți în acest caz este doar să cumpărați cand aceasta scade. Odată cu venirea următoarei scufundări, care în esență ar putea ajunge la 300 de dolari, sau doar la $ 360 dupa care pretul criptomonedei ar trebui sa urce pana la 700$.

Predicția lui Van Poppe este susținută de alți analiști. Trader-ul Satoshi Flipper a împărtășit vineri o predicție la fel de optimista pentru Ethereum prin contul său de Twitter. Analistul a declarat că „nu există nicio rezistență semnificativă” în prețul ETH până când nu se apropie de 800 USD În acest sens, el a declarat că cresterea „tocmai a început”.

Bitcoin și XRP în pragul unei piețe de taur

Analistul așteaptă rezultate similare pentru prețul Bitcoin (BTC). Crypto Michaël consideră că criptomoneda ar putea scădea la 10.500 de dolari înainte ca BTC să își reia mitingul. În cazul în care Bitcoin reușește să transforme rezistența de 12.000 de dolari în suport, analistul se așteaptă ca criptomoneda să înceapă un miting care să ia prețul BTC între 15.000 și 17.000 de dolari.


Crypto Michaël a împărtășit o predicție la fel de optimistă pentru XRP. El a spus că activul digital este pe un teren bun pentru a se apropia de $ 1. Între timp, analistul se așteaptă ca XRP să rămână într-o fază de consolidare și apoi să înceapă mitingul său.