David Schwartz dezvăluie că deține Bitcoin, Ethereum, XRP și BAT

David Schwartz dezvăluie că deține Bitcoin, Ethereum, XRP și BAT

Ca răspuns la o întrebare din partea fondatorului Gokhshtein Media și manager global al pieței PAC, David Gokhshtein, directorul tehnic al Ripple, David Schwartz, a stârnit curiozitatea comunității XRP. Gokhshtein i-a întrebat pe adepții săi de pe Twitter: „Care este cel mai rea criptomonede în care ai intrat? Schwartz a spus că cel mai prost proiect cripto în care a investit este Rustbits, o monedă concepută pentru a funcționa ca „combustibil pentru jocuri” sau ca jeton de tranzacționare în tranzacțiile legate de jocuri video.

Răspunsul lui Schwartz a fost întâmpinat cu umor de către utilizatorii din comunitatea cripto. Unul dintre ei a întrebat Ripple CTO dacă deține vreo altă monedă în afară de XRP. Directorul tehnic al companiei de soluții de plată a declarat următoarele:Da, am XRP și BTC, precum și cantități mici de BAT și ETH și cantități foarte mici din alte monede.În trecut, Schwartz a dezvăluit public că deține Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede. Pentru aceste declarații, el a primit critici din partea comunității XRP. Schwartz a fost acuzat că este „bullish” despre Bitcoin în mod public, dar nu despre XRP. Cu toate acestea, cele mai recente declarații ale CTO-ului Ripple cu privire la acest subiect arată că sentimentul său este optimist. Prin urmare, Schwartz și-a redus participațiile la BTC la 5% din investiția inițială. CTO-ul Ripple a declarat cu altă ocazie când a fost întrebat dacă și-a schimbat XRP în BTC:


Nu. Am vândut încet bitcoin în ultimii ani. Încă sunt optimist în privința bitcoinului, doar nivelul de risc mă face să vând.


Ripple caută să unifice infrastructura de plată
CTO-ul Ripple s-a certat cu predecesorul său, acum CEO Coil, Stefan Thomas. În a doua parte a programului numită „De ce unificarea infrastructurilor de plăți va spori incluziunea financiară”, Schwartz și Thomas au subliniat necesitatea de a implementa schimbări în sistemul financiar actual. Potrivit lui Thomas, acest sistem nu este potrivit pentru persoanele fără conturi bancare, pentru persoanele care au nevoie să facă micro-tranzacții sau care doresc să trimită plăți peste granițe. Thomas a declarat următoarele:(…) dacă faceți parte dintr-o populație marginalizată … autorității centrale nu îi va păsa prea mult de nevoile dvs. Un sistem descentralizat servește mai bine la cazuri de utilizare mai obscure, deoarece oamenii pot adopta mai mult o abordare de auto-ajutorare.


În acest sens, Thomas a comparat sistemul actual cu începuturile internetului, când existau diferite companii de comunicații care au fost ulterior integrate într-o infrastructură de comunicații generică. Prin urmare, CEO-ul Coil a subliniat necesitatea implementării unor soluții de plată globale, cum ar fi ILP, pentru a crește interoperabilitatea contabilității mai multor companii atunci când trimiteți sau primiți tranzacții.