Directorul de investitii al Guggenheim Parteners spune că valoarea justă a Bitcoin este de 400K $ 600K $

Directorul de investitii al Guggenheim Parteners spune că valoarea justă a Bitcoin este de 400K $ 600K $

Directorul de investiții al companiei globale de investiții Guggenheim Partners, de 275 miliarde de dolari, și-a schimbat din nou perspectivele cu privire la prețul Bitcoin. Scott Minerd crede acum că criptomoneda de top este subevaluată în mod brutal. Potrivit acestuia, valoarea justă a Bitcoin este cuprinsă între 400.000 și 600.000 de dolari.

Minerd și-a făcut prezicerea într-un interviu cu Julia Chatterley de la CNN. Guggenheim se uită la Bitcoin de un deceniu, a dezvăluit el. În cea mai mare parte a timpului, dimensiunea criptomonedei nu a fost suficient de mare pentru a justifica banii instituționali. Cu toate acestea, pe măsură ce valoarea BTC a crescut, mai mulți investitori instituționali au devenit interesați, ceea ce a făcut ca Minerd să creadă că valoarea sa justă este peste 400.000 USD, de 10 ori mai mare decât este în prezent

Minerd a comparat valoarea Bitcoin cu cea a aurului, o comparație care a devenit destul de obișnuită pe măsură ce cei doi concurează pentru a fi cel mai bun magazin de valoare.

Dacă luați în considerare oferta de Bitcoin în raport cu aprovizionarea cu aur din lume și care este valoarea totală a aurului, Daca vorbit de capitalizarea aurului in Bitcoin, putem vorbi despre 400.000 – 600.000 USD pe Bitcoin.

Intrarea BlackRock, Guggenheim și a altor investitori instituționali, precum și sprijinul unor vizionari precum Elon Musk, au fost un mare impuls pentru credibilitatea Bitcoin, a observat el.