Elrond crește cu 20% în 24 de ore, prețul EGLD se triplează în decembrie – Raliul poate continua?

Cu Bitcoin (BTC), în mare parte, în centrul atenției, după ce a atins un nou record istoric de aproape 24.000 de dolari, alte proiecte încep să urmeze exemplul BTC. Una dintre cele mai recente este Elrond (EGLD), care a crescut cu 20% în ultimele 24 de ore și se apropie de maximul său istoric.

Maximele actuale de peste 27 USD reprezintă o creștere de peste 200% în decembrie și de peste 1.500% până în prezent, marcând un an extrem de bun pentru acest proiect.

Elrond devine al nouălea proiect de cripto listat pe eToroX
Rularea recentă a lui Elrond nu se bazează doar pe date tehnice, deoarece a fost listat pe eToroX ca a noua criptomonedă. Doar monedele cu capitalizare de piata mare sunt listate la acest schimb, dar Elrond a devenit prima excepție.

Elrond a început inițial ca o ofertă de schimb inițială de la Binance Launchpad, care a avut loc în iulie 2019. De atunci, proiectul a cunoscut unele schimbări semnificative. Una dintre aceste modificări a fost Mainnet Swap, întrucât simbolul ERD a devenit EGLD în vara anului 2020. Acest swap a avut loc în timpul lansării mainnet-ului.

În plus, o nouă aplicație Defi care folosește blockchain-ul Elrond va fi lansată anul viitor. Această aplicație se numește Maiar, un portofel digital fără custodie și aplicație de plăți globale pentru schimbul și stocarea banilor.

EGLD se apropie de o nouă rezistență la pretul maxim din toate timpurile

Graficul zilnic al lui Elrond în raport cu USD arată o raliu semnificativ de la ultimul său minim, crescând de la 6 la 27 USD. În prezent, prețul se situează în jurul valorii maxime istorice și probabil va trece peste ea.

Cu toate acestea, comercianții ar trebui să fie conștienți de faptul că acțiunea verticală a prețului se reduce cel mai probabil pentru unele teste de suport înainte ca un nou val de impuls să poată începe.

Aceste zone de suport sunt clar definite din grafic și ar trebui să fie urmărite de comercianți pentru potențiale oportunități de intrare.

În această diagramă, zonele de suport se găsesc la 12,50-13,50 USD, 16-17 USD și 19,50-20,50 USD. Întrebarea principală este încă cât de profundă va merge o corecție și la ce nivel va începe corectarea.

Odată ce Elrond depășește maximul din toate timpurile, este mai probabil va continua cresterea peste acel nivel. Între timp, instrumentul de extensie Fibonacci poate ajuta la definirea posibilelor niveluri superioare pentru următoarele unde de impuls.

Folosind instrumentul de extensie Fibonacci, zonele pot fi găsite la 40-42 $ și 60-65 $, ceea ce ar pune acest simbol pe lista celor mai performanți din 2020.

Perechea BTC se trezește încet alături de cea USD

Perechea BTC fata de Elrond arată o construcție clară a fundului în ultimele luni. Prețul lui Elrond a scăzut încet, creând o divergență bullish masivă, care a marcat partea de jos.

Spargerea a condus cursa către 0,001300 sats, care este în prezent topul temporar. Cu toate acestea, această scăpare a dus la un nou nivel mai mare și, după fiecare maxim, piața va căuta un nou nivel mai mare.

Această scădere mai mare va confirma tendința ascendentă continuă, iar comercianții ar trebui să țină cont de zonele de suport în jurul valorii de 0,000750 sats sau 0,000850 sats.

Dacă acestea țin și Elrond poate trece prin bariera 0,001300 sats, un alt picior până la 0,002500 sats devine foarte probabil.

În ansamblu, un simbol digital precum Elrond arată oportunitățile pe care le pot aduce piețele bull. În acest moment, accentul se pune în principal pe Bitcoin. Cu toate acestea, odată ce prețul Bitcoin începe să se stabilizeze, altcoins-urile încep să creasca- și de multe ori depășesc BTC pe termen scurt. În această lumină, Elrond pare pregătit să devină una dintre criptomonedele cu cele mai bune performanțe pentru a închide 2020.

Opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc. Ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.