Ethereum a depășit 730 de dolari: Ce urmează după raliul masiv?

Ethereum a depășit 730 de dolari: Ce urmează după raliul masiv?

Prețul Ether (ETH) a depășit 730 USD pentru prima dată din mai 2018. În urma spargerii ETH, traderii devin mai optimisti în traiectoria sa pe termen scurt.

Există doi factori majori care stau la baza raliului puternic al ETH: o structură tehnică puternică a pieței și cotarea la termen a CME Ethereum în ianuarie 2021.

Ethereum continuă să vadă „higher high”
În analiza tehnică, modelul higher high indică adesea un impuls puternic, deoarece arată că fiecare vârf nou este mai mare decât vârful anterior.

Trader-ul de criptomonede Scott Melker a spus:

„Seria nesfârșită de maxime și minime mai mari, cu cea mai recentă minimă confirmată de un maxim proaspăt. Consider acest model „Scara către cer”. ”
Pe 28 decembrie, Michael van de Poppe, un comerciant cu normă întreagă la Bursa de Valori din Amsterdam, a spus în mod similar că între 1200 și 1.300 USD este probabil pentru ETH dacă rămâne peste 470 USD. El a scris:

„În general, #Ethereum are încă o perspectivă optimistă, deoarece crește în mod constant maxime și minime mai mari. Acest lucru nu s-a schimbat. Atâta timp cât se păstrează 470 USD, următoarea cursă va aduce valore de 1.200-1.300 USD sau un nou ATH în primul trimestru al anului 2021. ”

De când Bitcoin a trecut de maximul său istoric anterior, la aproximativ 20.000 de dolari, ETH a stagnat împotriva Bitcoin. Prin urmare, pentru ca Ether să vadă un raliu reînnoit, este esențială o izbucnire împotriva Bitcoin.

Pe graficul zilnic, ETH a început să demonstreze unele câștiguri față de Bitcoin, ceea ce ar putea alimenta noua cerere de Ether.

Analiștii de la Santiment au spus că soldurile minerilor ETH sunt la un nivel scăzut de doi ani și că și oferta la bursă este în scădere.

Combinația celor două puncte de date indică faptul că presiunea de vânzare asupra ETH scade. Au explicat:

„În ceea ce este în mod normal cea mai lentă zi de tranzacționare a săptămânii, #Ethereum a scos 700 $ într-o duminică excelentă #altcoin pentru prima dată de la 19 mai 2018. Soldurile minerilor $ ETH sunt la un nivel minim de 2 ani și se aprovizionează la bursele la Minim de 1,5 ani. Ambii mari validatori. ”
Ce se întâmplă în continuare?
Între timp, viitorul de pe Chicago Mercantile Exchange (CME) este programat să se lanseze în 43 de zile. Conform datelor de la Bybt.com, CME este deja cel mai mare schimb futures pentru Bitcoin în ceea ce privește dobânda deschisă.

Termenul de dobândă deschisă se referă la suma totală de capital care se tranzacționează activ la bursă. Începând cu 28 decembrie, dobânda deschisă a burselor futures CME Bitcoin se ridică la peste 1,67 miliarde USD.

Unii analiști se așteaptă ca cererea instituțională pentru Bitcoin să se extindă în cele din urmă în Ethereum în 2021.

Dacă se întâmplă acest lucru, bursa de schimburi futures CME Ethereum ar vedea probabil o creștere substanțială a volumului zilnic și a dobânzii deschise. Ryan Watkins, cercetător la Messari, a spus:

„Prognoză pentru 2021: În 2021 începem să vedem instituții cumpărând ETH. După ce acceptați că Bitcoin poate fi valoros, vă deschide mintea asupra posibilității ca și alte cripto-active să fie valoroase. Este un salt mult mai ușor de la $ BTC la $ ETH de acolo. „