Ethereum: gigantul financiar din Dubai susține lansarea Eth 2.0 cu 10 milioane de dolari

Ethereum: gigantul financiar din Dubai susține lansarea Eth 2.0 cu 10 milioane de dolari

Lansarea Ethereum 2.0 este chiar după colț și este planificată pentru 1 decembrie 2020. Până atunci, un total de 524.288 ETH trebuie sa fie blocati în contractul de depozit, astfel încât Beacon chain să poată începe conform planificării. Cu toate acestea, așa cum a raportat deja Crypto News Flash, ar putea exista o întârziere, deoarece până acum au fost depuse doar 102.816 ETH.

IBC Group susține lansarea Eth 2.0
Firma de investiții din Dubai, IBC Group, s-a alăturat acum cu CanETH, serviciul de stake descentralizat din Canada, pentru a sprijini lansarea Eth 2.0 cu 10 milioane de dolari. Un total de 21.984 ETH pentru 687 validatori vor fi finanțate. IBC Group spune că va sprijini un nou „model mai verde” al tehnologiei blockchain. Khurram Shroff, președintele grupului, a declarat:

Suntem foarte entuziasmați de conceptul „Dovadă de miză” propus pentru contractele inteligente Ethereum 2.0 și blocăm 20.000 de eht, care este o călătorie într-un singur sens până la faza 2. Această blocare ne arată încrederea în ETH2 și dedicarea pentru beacon chain. Versiunea mai ecologică și mai eficientă introdusă în a doua iterație abordează consumul de energie nesustenabil de ridicat cerut de modelul „dovada muncii”, făcându-l și mai atractiv.

El afirmă în continuare că lansarea Eth 2.0 va deschide noi căi pentru investitori și va promova, de asemenea, o creștere suplimentară în domeniul adaptării și inovării. Potrivit lui Dwain Pereira, cofondator al CanETH, trecerea de la Proof of work la Proof of stake a fost pe bună dreptate criticată în trecut din cauza consumului ridicat de energie și, prin urmare, a utilizării neatractive din perspectiva afacerii:

Modelul Blockchain Proof of work folosește mai multă energie electrică decât unele țări. Aceste costuri energetice exorbitante sunt plătite în cele din urmă folosind monede fiat, ceea ce creează o presiune descendentă asupra valorii criptomonedei. Deci, modelul Proof of Stake va fi atât eficient energetic, cât și mai profitabil pentru jucători.

Deși există incertitudine în comunitate cu privire la o posibilă întârziere a Eth 2.0, într-un nou Ask-Me-Anything on Reddit, Vitalik Buterin este încrezător că data de lansare poate fi îndeplinită. Se spune că este în discuții cu alți lideri din industrie, care vor sprijini, de asemenea, începutul.

ETH 2.0 va aduce 100.000 TPS
Buterin a continuat spunând că odată cu lansarea oficială a Eth 2.0, multe dintre beneficiile noului ecosistem vor începe să decoleze. În plus, el consideră că tranzacția de 100.000 TPS care a fost prognozată anul trecut va fi realizată mai rapid decât mulți investitori și se așteaptă comunitatea:

Ca parte a strategiei centrate pe acumulare, „faza 2” (execuție nativă ascuțită) este deocamdată subliniată. Acest lucru se datorează faptului că scopul final al fazei 2 (TPS foarte ridicat) este atins și mai bine prin partajarea datelor (faza 1) plus pachetele, care se așteaptă să vină mai devreme decât faza 2, deci este mai bine să ne depunem tot efortul moment în care aceste piese se întâmplă mai devreme.

Rămâne de văzut dacă se respecta data de începere preconizată pentru 01 decembrie 2020.