Ethereum: investitorii instituționali vor cumpăra cantități imense de ETH în 2021

Ethereum: investitorii instituționali vor cumpăra cantități imense de ETH în 2021

Prețul Ethereum a evoluat puternic în 2020, determinat în mare parte de lansarea recentă a fazei 0. ETH 2.0. Potrivit analistului Messari Ryan Watkins,

2021 ar putea chiar să depășească anul anterior, întrucât ETH a reușit să depășească rezistențe importante și, prin urmare, are o poziție de plecare puternică. În plus, Ethereum ar putea avea un apel similar pentru investitorii instituționali în 2021, așa cum a făcut Bitcoin în 2020, care ar putea acționa ca un puternic catalizator pentru ETH și ar putea transmite prețul către un nou record istoric, a spus Watkins.

Previziune în 2021: În 2021 începem să vedem instituțiile cumpărând ETH Odată ce accepți că Bitcoin poate fi valoros, îți deschide mintea asupra posibilității ca și alte cripto-active să fie valoroase. De acolo este un salt mult mai ușor de la BTC la ETH.

Mai mult, Ether (ETH) la Chicago Mercantile Exchange (CME), care urmează să fie lansat anul viitor, va fi un puternic impuls pentru piață, Watkins a remarcat:

Futures CME este scrisul pe perete. Nu ar lansa un produs ETH dacă nu ar exista vreo cerere pentru acesta.

Analiza tehnică susține scenariul optimist pentru Ethereum
Comerciantul de renume „Cactus” este, de asemenea, optimist pe ETH, afirmând că fundamentele pentru Ethereum arată puternic. În opinia sa, nu există nici rezistențe puternice pentru a preveni un nou record istoric anul viitor:

. Așteptându-mă că ETH va sparge ATH anul viitor … Tendința macro actuală nu văd niciun motiv pentru a fi bearish și sincer mă ​​simt foarte bullish HTF.

Image

Buterin prezice trecerea la un nou sistem financiar descentralizat
Fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, este, de asemenea, optimist în ceea ce privește viitorul și este mândru de reperele pe care Ethereum le-a atins până acum împreună cu comunitatea. În opinia sa, vor exista schimbări fundamentale în modul în care funcționează viitorul economiei. Până în prezent, activitatea pieței se concentra asupra produselor fizice care ar putea fi pur și simplu „transferate, cumpărate și distruse”.

Cu toate acestea, în domeniul internetului, „produsele publice” vor juca un rol important în viitor, iar condițiile pieței, precum și regulile se vor schimba fundamental. Produsele sau activele digitale, cum ar fi Ethereum, sunt supuse altor influențe și mecanisme complexe, astfel încât, potrivit lui Buterin, are loc în prezent o tranziție de la vechiul sistem financiar la un nou sistem descentralizat și echitabil:

În secolul al XX-lea, cele două sunt mai obișnuite separate. Dar în secolul 21, liniile dintre „privat” și „public” se estompează din nou rapid. Guvernele se comportă mai mult ca actori de piață, iar corporațiile se comportă mai mult ca guverne.

Potrivit lui Buterin, adoptarea Ethereum în spațiul întreprinderii va continua să crească, conducând la prețul ETH. Mai multe actualizări majore așteaptă în aripi Ethereum, care va spori în continuare scalabilitatea și securitatea. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă Ethereum poate atinge de fapt un nou record istoric în 2021.