Ethereum poate sparge 800 de dolari în 2020 – Fundamente mai puternice ca niciodată

Ethereum poate sparge 800 de dolari în 2020 - Fundamente mai puternice ca niciodată

Piața criptografică a avut o săptămână de profituri. Ethereum și Bitcoin conduc graficul cu 14,49%, respectiv 12,72%. Pe parcursul anului, ETH a avut un câștig de 250% și BTC de 115%. Cu toate acestea, ETH s-ar putea apropia rapid de maximul său istoric, odată cu sfârșitul anului 2020. Lansarea fazei 0 a Ethereum 2.0 va fi catalizatorul.

În momentul publicării, ETH tranzacționează la 453 USD, cu câștiguri de 2,23% în ultimele 24 de ore și 23,76% în ultimele 30 de zile. Criptomoneda a parcurs un drum lung de la începutul anului, când a fost tranzacționată sub 100 USD. Începutul tranziției sale către un protocol de consens bazat pe stake pare pregătit să producă un șoc de aprovizionare pe piață, care va avea un impact pozitiv asupra prețului său.

În acest sens, comerciantul Josh Rager a indicat că ETH are suficient spațiu pentru a crește din acest moment. În următoarele câteva luni, ETH ar putea ajunge la 700 $ sau 800 $, potrivit Rager:Să punem acest lucru în perspectivă. În prezent, BTC se află la doar 26% distanță de maximul său istoric. ETH, pe de altă parte, este în prezent cu peste 208% distanță de un preț ridicat din toate timpurile. Recent, ETH a fost depășit de BTC, dar acum arată destul de urcător și are mult spațiu pentru pompare și recuperare.


Ethereum ETH


La examinarea fundamentelor Ethereum, este posibil să se găsească suport pentru predicția optimista a lui Rager. Datele Glassnode indică faptul că rata medie de hash pentru Ethereum în ultimele 24 de ore a atins un maxim istoric de 259 T / hash pe secundă. De la sfârșitul lunii octombrie, Ethereum a stabilit noi recorduri în această valoare.


Glassnode dezvăluie, de asemenea, date optimiste pentru Ethereum în derivatele sale. Interesul deschis pentru contractele futures Ethereum în Bitfinex a atins un maxim de 8 luni în media sa zilnică, cu peste 18 milioane de dolari. După cum se arată mai jos, dobânda deschisă pentru instrumentele financiare derivate ETH pe această bursă a crescut semnificativ.


În ceea ce privește numărul de adrese active pe zi care interacționează cu rețeaua, Ethereum se apropie de vârf de la mijlocul lunii octombrie, așa cum indică Santiment. Pe baza acestei metrici, firma prezice o posibilă migrare a câștigurilor care au dominat în Bitcoin către Ethereum.

Contract de depozit pentru Ethereum 2.0 la 10%
Contractul de depozit pentru desfășurarea lanțului Beacon Chain, blockchain-ul Proof-of-Stake care va sprijini Ethereum 2.0, a fost lansat pe 4 noiembrie. Activarea următoarei faze necesită blocarea contractului de 524.288 ETH. Acest lucru este echivalent cu aproximativ 200 de milioane de dolari la prețul actual al ETH.

Datele de la Dune Analytics arată că, în prezent, 9,39% din contractul de depunere a fost finalizat. Acest lucru este echivalent cu 49.089 ETH sau 22 milioane dolari trimise în 1.503 tranzacții cu 232 de deponenți unici. Cu o dată provizorie de 1 decembrie pentru a obține 100% din ETH necesară, lansarea următoarei faze este în plină desfășurare.

Inventatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a fost unul dintre cei mai mari contribuitori prin trimiterea a 3200 ETH în 10 tranzacții a câte 32 ETH. Buterin pare să încerce să sporească încrederea investitorilor și să crească cantitatea de ETH blocată în contractul de depozit.

Dacă prețul ETH crește suficient, investitorii pot fi motivați să participe. Cu toate acestea, există incertitudine cu privire la recompensele pe care le vor primi investitorii și complicații tehnice pentru a configura un nod validator pe care nu toți utilizatorii platformei îl pot depăși.