Ethereum: Quantstamp spune că Eth 2.0 este gata de lansare – va exploda prețul?

Ethereum: Quantstamp spune că Eth 2.0 este gata de lansare - va exploda prețul?

Ethereum 2.0 este iminent. Lansarea contractului de depozit a fost anunțată pentru 6 noiembrie, potrivit unei postări a analistului Adam Cochran. Această primă fază va iniția desfășurarea lanțului Beacon, lanțul de blocuri pe care va funcționa Ethereum atunci când va migra protocolul său de consens de laProof-of-Work către Proof-of-Stake.

Audit client Ethereum 2.0
Dezvoltatorul Ethereum Ben Edgington a transmis prin intermediul contului său de Twitter că firma Quantstamp și-a finalizat auditul clientului Ethereum 2.0 Teku. Conform rezultatelor, Ethereum 2.0 este gata de lansare. În plus, firma de audit a indicat că baza de cod a clientului este „de cea mai înaltă calitate”. Dezvoltatorul Afri Schoedon a fost de acord cu rezultatele Quantstamp și, de asemenea, consideră că actualizarea este gata să fie lansată.

Quantstamp a auditat regulile de consens, mecanismul de recompensare și penalizare și menținerea codului. Anterior, Edgington indicase că totul era pregătit pentru lansarea lanțului Beacon. Dezvoltatorul a sfătuit utilizatorii să aștepte un anunț oficial și să nu trimită ETH la contracte aleatorii.

Potrivit site-ului său, Quantstamp este una dintre cele mai importante companii de securitate blockchain. Ei sunt creatorii primului ghid de securitate pentru contractele inteligente. Au auditat clienți pe Ethereum, Hyperledger, Binance Chain, EOS, Polkadot, printre altele.

Pe de altă parte, Teku este un client complet Ethereum 2.0 conceput de ConsenSys pentru a „satisface nevoile instituționale și cerințele de securitate”. A fost construit cu limbajul de programare Java de către echipa care a dezvoltat și clientul Besu. Obiectivul Teku: să aducă servicii de stake în sectorul întreprinderilor.

Cu toate acestea, în publicația lui Cochran, contractul de depozit urma să fie lansat pe 23 octombrie. Analistul a indicat că întârzierea lansării a fost „de ultimă oră”. Aparent, una dintre componentele upgrade-ului a necesitat mai multe teste.

Cochran este unul dintre experții care și-a exprimat cel mai mult entuziasm pentru potențialul impact pozitiv pe care Eth 2.0 îl va avea asupra prețului ETH. După introducerea contractului de depozit, Cochran se așteaptă ca un șoc de cumparare să conducă prețul Ethereum. În acest sens, ETH ar putea trece printr-o fază de acumulare care a împins prețul înapoi peste 400 USD:

Deși cred că toate semnalele indică un anunț în următoarea zi sau două, este posibil să nu vedem anunțul formal pentru o săptămână sau două max. Dar până acum, toți apropiații proiectului spun că lucrurile par pe drumul cel bun. Ca să nu mai vorbim ca în această dimineață, am văzut niște balene YOLO cumpărând ETH la prețuri de piață, ceea ce este de obicei un semn că vine ceva.