Exchange-uri care rămân fără ETH cu rezerve care scad cu 27% în 48 de ore

Exchange-uri care rămân fără ETH cu rezerve care scad cu 27% în 48 de ore

Suma de eter deținută pe exchange-uri a scăzut în ultimele două zile, datele CryptoQuant indicând faptul că doar 8,1 milioane ETH se află în prezent în rezervele exchange-urilor centralizate.

Accelerarea eliminării ETH a schimburilor a fost evidențiată de Alex Saunders, de la Nuggets News, care a observat o scădere cu 10% a rezervelor de eter pe platformele centralizate pe 14 ianuarie – de la 11 milioane la 10 milioane în 24 de ore. “Schimburile vor rămâne fără ETH în 10 zile la rata actuală”, a prezis el.

Mai devreme astăzi, Saunders a observat că scăderea rezervelor de eter a crescut cu încă 20%, ceea ce l-a sugerat că platformele centralizate ar putea rămâne fără ETH în următoarele 48 de ore.

Alți furnizori de date arată, de asemenea, că soldurile de schimb au scăzut cu 42,5% de la înregistrarea unui maxim istoric de 14,1 milioane la mijlocul lunii mai 2020.

Datele de la Glassnode indică faptul că rezervele de eter la bursele centralizate nu au fost atât de scăzute din iulie 2018. Începând cu această scriere, doar 7% din oferta circulantă a Etherului este deținută la bursă.

Saunders interpretează datele în sensul că sugerează că o cursă explozivă în noi maxime istorice este iminentă pentru Ether, afirmând:

„Știm cu toții ce s-a întâmplat când cererea a depășit oferta de $ BTC. S-a cvadruplat în 90 de zile. ”
Datele CryptoQuant arată că rezervele BTC ale burselor au scăzut cu 21% de când au înregistrat un maxim istoric de aproape trei milioane în luna martie 2020. Cu toate acestea, accelerarea recentă în Ether fiind scoasă de pe bursele depășește cu mult cea a BTC. Rezervele BTC ale burselor au scăzut doar cu 4,5% începând cu 21 octombrie, în timp ce prețul Bitcoin a crescut cu 230%, de la aproximativ 12.000 dolari la 40.000 dolari.

Cu toate acestea, 600.000 din Ether mutat recent au fost atribuite unui transfer intern între portofelele reci Bitfinex. Alte două milioane de etere care au părăsit schimburile au fost identificate ca fiind mutate pe platforma de finanțare descentralizată Gnosis.

Potrivit agregatorului de date de piață criptografică Into The Block, Ether prezintă în prezent numeroase semnale bullish, inclusiv un dezechilibru al volumului ofertelor la cerere de aproape 9%.