Grayscale continua sa cumpere XRP

Grayscale continua sa cumpere XRP

Cea mai mare firmă de investiții în active digitale din lume, Grayscale a publicat o actualizare pe XRP. Așa cum Grayscale a scris prin Twitter, XRP are potențialul de a capta o parte considerabilă a pieței globale de plăți de 2 trilioane de dolari. Grayscale a publicat un raport, intitulat „O introducere în XRP”.După cum sugerează și numele, raportul conține o explicație detaliată a caracteristicilor activului digital. Potrivit Grayscale, acesta este conceput pentru a rezolva problemele de lichiditate cu care se confruntă astăzi instituțiile financiare. XRP este o alternativă la SWIFT a sistemului de transfer internațional. În acest context, Grayscale afirmă următoarele despre XRP și XRP Ledger:Prin furnizarea mijloacelor pentru conversii rapide, sigure și cu costuri reduse între diferite unități de valoare, rețeaua are potențialul de a capta o valoare semnificativă de pe o piață globală de plăți, în valoare de aproximativ 2 trilioane USD. (…) Prin proiectare, XRP este diferit de multe dintre omologii săi în monedă digitală.


În plus, Grayscale a afirmat că dezvoltarea XRP este supravegheată de Ripple. Din acest motiv, și din cauza diversității de produse Ripple care adoptă XRP, Grayscale comentează că adoptarea activului digital a crescut și va continua să crească:


Tehnologia XRP Ledger este, de asemenea, integrată cu o subcategorie unica de produse și servicii (de exemplu, RippleNet, On-Demand Liquidity), destinate special instituțiilor financiare. Acești factori au propulsat adopția din ce în ce mai mare a XRP ca o linie feroviară globală de plată și au ajutat la crearea XRP ca al treilea activ digital în ecosistem în funcție de capacitatea de piață.Grayscale dublează pariul XRP și continuă frenezia Bitcoin
În concordanță cu raportul său, firma de administrare a activelor digitale și-a crescut investițiile în XRP. Grayscale publică periodic o actualizare a investițiilor sale. Conform celei mai recente actualizări de ieri, din totalul activelor sub gestiune de 5,2 miliarde de dolari, 7,2 milioane de dolari au fost alocați Fondului Grayscale XRP.
La începutul lunii iulie a acestui an, Grayscale avea doar aproximativ 2,7 milioane de dolari în Fondul Grayscale XRP Trust. Aceasta reprezintă o creștere de peste 160% pentru fondul din XRP. După cum se arată în figura de mai sus, compania de gestionare a activelor digitale oferă câteva alte produse bazate pe criptomonede majore precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash.

Cu toate acestea, încrederea Bitcoin în Grayscale este încă de departe cea mai importantă. Cu peste 4 miliarde de dolari în Bitcoin Trust, criptomoneda reprezintă majoritatea AUM-ului de la Grayscale. De câteva luni, compania a fost într-o pură „cumpărare”, ceea ce a determinat-o să achiziționeze o cantitate semnificativă de Bitcoin nou.


În comunitatea cripto, acest lucru a fost interpretat ca un semnal bullish (de crestere), deoarece instituțiile arată un interes din ce în ce mai mare pentru Bitcoin. După cum susține investitorul Kevin Rooke, Grayscale a adăugat 14.422 BTC la Bitcoin Trust în ultimele două săptămâni, în timp ce minerii Bitcoin au produs doar 12.594 BTC în această perioadă, prezentând nivelul ridicat de cerere din partea instituțiilor, dincolo de marile știri de la MicroStrategy.