Integrarea PayPal acoperă decalajul fiat-crypto pentru utilizatorii bitFlyer Europe

Integrarea PayPal acoperă decalajul fiat-crypto pentru utilizatorii bitFlyer Europe

Filiala europeană a bitFlyer, una dintre cele mai mari schimburi de criptomonede japoneze, a integrat depozitele PayPal pe platformele lor.

Anunțul oficial numește integrarea bitFlyer cu gigantul plăților pe internet o mișcare semnificativă în reducerea decalajului dintre lumea fiat și criptomonedă pentru utilizatorii europeni.

În timp ce bitFlyer Europe acceptă deja transferuri de carduri bancare, este nevoie de una până la trei zile pentru autorizare. Se așteaptă ca integrarea PayPal să facă depozitele aproape instantanee.

Utilizatorii bitFlyer Europe vor putea acum să depună direct euro în portofel pentru a tranzacționa criptomonede, a declarat pentru Cointelegraph managerul strategiei de afaceri bitFlyer Europe, Jacek Bastin. El a spus că „bitFlyer nu percepe costuri de manipulare sau procesare în plus față de taxele percepute de PayPal”.

Deoarece PayPal are o bază de utilizatori la nivel mondial de peste 340 de milioane și gestionează aproape 35% din toate tranzacțiile de comerț electronic din Europa, acesta poate expune un număr mare de internauți europeni la schimbul BitFlyer și, de asemenea, la criptomonede în general.

Fără a dezvălui detalii, Bastin a spus că bitFlyer Europe lucrează la alte modalități de a face tranzacționarea criptomonedelor mai accesibilă și mai sigură.

Pe lângă mișcarea bitFlyer de a se extinde în Statele Unite și Europa, este destul de evident că chiar și PayPal se pregătește să inoveze folosind criptomonede și blockchain.

Cointelegraph a raportat în iunie că PayPal angajează ingineri cripto și blockchain. Au existat, de asemenea, zvonuri despre planificarea gigantului de plăți pentru a permite achizițiile directe de criptomonede pentru utilizatorii săi globali.

Mai mult, o scrisoare de la PayPal către Comisia Europeană a clarificat că compania evaluează continuu evoluțiile globale în spațiul blockchain și criptomonedă. În scrisoare se menționa, de asemenea, că PayPal face „pași unilaterali și tangibili” pentru a-și dezvolta capacitățile în acest domeniu.