Jeremy Allaire, CEO-ul Circle, pare să folosească deja PayPal pentru a cumpăra Bitcoin

Jeremy Allaire, CEO-ul Circle, pare să folosească deja PayPal pentru a cumpăra Bitcoin

CEO-ul a postat pe Twitter o captură de ecran a unei achiziții aparente de 100 USD de Bitcoin folosind serviciul cu mult înainte de data lansării sale oficiale.

A existat o emoție semnificativă în industrie de când săptămâna trecută PayPal și-a anunțat intenția de a intra pe piața criptomonedelor. Lansarea noilor sale servicii criptografice – permițând atât plăți criptografice, cât și achiziții directe de cripto în aplicație – a fost stabilită oficial pentru începutul anului 2021.

Totuși, pe 28 octombrie, cofondatorul și CEO al firmei de plăți cripto Circle, Jeremy Allaire, a susținut că a folosit aplicația PayPal pentru a cumpăra Bitcoin (BTC) în valoare de 100 USD, postând pe Twitter o captură de ecran a tranzacției aferente.


Allaire nu a clarificat modul în care a accesat serviciul înainte de lansarea oficială a acestuia și nici nu a specificat dacă a avut un acord promoțional cu PayPal pentru a utiliza și a promova serviciul viitoare. În momentul presării, PayPal nu a mai răspuns la solicitarea de comentarii a Cointelegraph.

După cum sa raportat anterior, funcționalitatea cripto a PayPal va sprijini Ether (ETH), Litecoin (LTC) și Bitcoin Cash (BCH), alături de Bitcoin. Tranzacțiile, deși inițiate în crypto, vor fi decontate cu comercianții afiliați site-ului în moneda lor locală fiduciară.

Începând cu T2 2020, PayPal avea peste 346 de milioane de conturi active și a procesat 222 miliarde de dolari în volum. Plățile cripto vor fi sprijinite de rețeaua estimată de 26 de milioane de comercianți din întreaga lume începând cu 2021.