Lark Davis vorbește despre monedele cu un potențial extraordinar

Lark Davis vorbește despre monedele cu un potențial extraordinar

Investitorul și respectatul YouTuber, Lark Davis, au lansat recent un nou videoclip pentru a raporta despre o posibilă viitoare Bull Run pe piața cripto. Potrivit lui Davis, Altcoins, spre deosebire de Bitcoin, oferă investitorilor posibilitatea de a câștiga mulți bani. Prin urmare, YouTuber a făcut următoarea recomandare:

Altcoins vor fi cea mai bună investiție din 2021. Pur și simplu, dacă vrei să te îmbogățești investind în criptomonede, ar trebui să fii absolut atent la altcoins. Aici se vor face bani în acest ciclu. Da, Bitcoin va merge bine, dar o mulțime de profituri vor fi trecute de la altcoins în Bitcoin.

În plus, YouTuber a subliniat, de asemenea, că Bitcoin este pe punctul de a intra în următorul ciclu bull în 2021. Pe termen scurt, BTC ar putea depăși prețul său din toate timpurile pentru a ajunge la 35.000 USD, dar monedele cu capitalizare de piață redusă au potențialul de a oferi câștiguri de 100% sau chiar 1000%, potrivit lui Davis:

Altcoins vă oferă potențialul de a face o investiție de câteva mii de dolari și de a transforma acest lucru în bani care va pot schimba viața – dacă, desigur, vă jucați cărțile bine. Vedeți, nu toate monedele sunt create în mod egal. Unele se vor prăbuși. Unele pur și simplu nu o vor face atât de bine. Alții vor face reveniri nebunești.

Cele mai mari câștiguri vor reveni sectoarelor cu „cele mai bune narațiuni”. Prin urmare, Davis a spus că este pesimist cu privire la monedele provenite din fork-uri Bitcoin, cum ar fi Bitcoin Cash, Bitcoin SV și Litecoin. Potrivit lui Davis, BTC și stablecoins i-au învins pe ceilalți ca monede de plată.

Un alt cripto care ar putea scăpa din top 100 este Ethereum Classic din cauza problemelor sale de securitate, potrivit Davis. Pe de altă parte, Ethereum va continua să fie regele sectorului DeFi și una dintre principalele investiții ale lui Davis, dar ar putea pierde cota de piață in favoarea lui Cardano, Polkadot, Acala, BAND, Kava și Cosmos.

Protocoalele la care apelează cel mai mult YouTuber-ul pe DeFi-ul Ethereum sunt Synthetix, Compound și Ren. În acest sens, investitorii ar putea obține profituri bune prin farmarea UNI și COMP. Analistul a mai prezis că furnizorii de oracole își vor continua tendința ascendentă în 2021. Chainlink va rămâne un jucător puternic în acest sector, dar unii dintre concurenții săi ar putea să apară și să obțină câștiguri puternice, cum ar fi DIA, BAND. Ca notă finală, Davis a spus:

Indiferent cât de mult crește moneda dvs., indiferent cât de mult a crescut procentul dvs. de profit. Nu ați câștigat niciun ban în profit până nu apăsați butonul de vânzare. Cel mai dureros lucru pe care îl fac investitorii cripto este ca nu si-au asigura profitul. Nu lăsați lăcomia să vă stăpânească mintea.