Luke Martin: token-urile DeFi vor continua să depășească Bitcoin și Ethereum

Luke Martin: token-urile DeFi vor continua să depășească Bitcoin și Ethereum

Gazdă pentru podcast Venture Coinist, Luke Martin, a declarat, în emisiunea sa, că „noile active digitale” bazate pe finanțări descentralizate (DeFi) vor continua să domine piața cripto in ceea ce priveste cresterile. Martin a prezis că aceste noi active încep să depășească Bitcoin și Ethereum. Potrivit lui Martin, principalul lor obstacol este adoptarea:Atentia masei nu este indreptata catre aceasta oportunitate. De fapt, există o mulțime de investitori cripto care nu sunt încă în DeFi, motivul este pentru ca nu atrage interesul mainstream. De asemenea, nu sunt cele mai ușoare lucruri de cumpărat. Multe dintre aceste monede nu sunt cunoscute, chiar și conceptele sunt greu de înțeles și să le achiziționezi este, de asemenea, destul de dificil. Chiar și persoanele care doresc să intre, cred că au ezitat pentru că așteaptă un altseason. Deci, aveți o tendință cu adevărat unică care se întâmplă aici în crypto …


Vor rămâne Bitcoin și Ethereum în urmă?

El a declarat că altcoins au fost cele mai performante active în ultimele luni. În acest sens, consideră că această tendință va continua pentru token-uri precum Compund (COMP), care a depășit doar un miliard în capitalizarea pieței. În plus, el a menționat performanța impresionantă a  Chainlink (LINK), care a atins niveluri istorice în ultimele luni și a obținut câștiguri de 600% în ultimele 6 luni. Martin a mai adăugat:Aceste monede zboară în fiecare zi. Indiferent de ceea ce face Bitcoin sau ETH sau restul pieței criptomonedelor, în acest moment banii sunt alocați acestor versiuni DeFi. A fost cel mai performant grup și cred că va continua să fie cel mai performant grup.

În plus față de token-urile menționate, Martin a evidențiat performanța protocolului open source token Aave (LEND). De la lansarea sa pe 7 ianuarie a acestui an, LEND a obținut câștiguri apropiate de 1500%.

Cu toate acestea, analistul consideră că Chainlink va continua să fie cel mai mare beneficiar al creșterii sectorului DeFi, pe măsură ce investițiile cresc odată cu numărul de protocoale active, Chainlink va putea oferi serviciile sale oracol. Cu alte cuvinte, creșterea sectorului și a platformei Chainlink par a fi conectate, după cum a menționat Martin.

Cu toate acestea, analistul a recunoscut, de asemenea, că Bitcoin are o influență mare pe piață. El a spus că, în consecință, o creștere rapidă sau o scadere  pe piață este probabil să fie cauzată de o mișcare Bitcoin (BTC). Mai jos puteți viziona videoclipul lui Luke Martin: