O televiziune australiană face referire la VeChain într-o emisiune mainstream

O televiziune australiană face referire la VeChain într-o emisiune mainstream

Popularul program de televiziune australian, „Sunrise”, a facut referire  la aplicarea VeChain prin intermediul partenerului său Fresh Supply Co. pentru îmbunătățirea lanțului de aprovizionare din regiune. Fresh Supply Co. face parte din APAC Provenance Council și VeChain este unicul său furnizor de tehnologie blockchain.

APAC Provenance Council este un consorțiu pentru lanțul de aprovizionare și finanțare din regiunea economică Asia Pacific. Principalul său obiectiv este crearea unui ecosistem financiar intercontinental eficient. În acest sens, popularul program de televiziune australian a vorbit despre îmbunătățirile lanțului de aprovizionare care au apărut din APAC și aplicarea sa a blockchain-lui  VeChainThor.

Programul evidențiază dezavantajele pe care frauda în lanțul de aprovizionare le prezintă economiei australiene și consumatorilor acesteia. Din cauza avantajelor pe care le obțin anumite produse, cum ar fi tarifele și prețurile speciale, există falsificatori de etichete și produse alimentare care afectează lanțul de furnizare prin introducerea de articole false sau informații false despre importanța lor.

În Australia, una dintre soluțiile pe care APAC Provenance Council le-a implementat pentru a rezolva această problemă este implementarea codurilor QR. În acest fel, un consumator poate scana codul pentru informații despre produs și valida proveniența și autenticitatea acestuia.

Prin contul lor de Twitter, Fundația VeChain a felicitat Consiliul de proveniență APAC pentru atenția pe care a primit-o din partea mass-mediei australiene. Fundația VeChain a adăugat următoarele:


Consiliul de proveniență APAC realizează o performanta prin aparitia in mass-media la o televiziune mainstream din Australia. În calitate de furnizor de tehnologie blockchain, VeChain felicită realizarea Consiliului APAC și este încântat să transforme împreună siguranța alimentelor în regiunea APAC.


VeChain împotriva contrafacerii produselor

Stația spațială Mars a decis să implementeze tehnologia blockchain a VeChain. Într-o publicație, compania afirmă că va folosi blockchain VeChainThor împreună cu cipurile NFC IoT în fiecare dintre produsele sale. În acest fel, consumatorii vor putea avea drepturi exclusive asupra produselor achiziționate.

Compania clarifică faptul că cipurile vor avea informații specifice produsului. Informațiile nu pot fi falsificate sau transferate după ce cipul este implementat. Acest lucru este posibil prin crearea unei identificări electronice cu tehnologia blockchain a VeChain și prin tehnologia de comunicare NFC în apropiere. Raportul spune:


Utilizăm cea mai recentă tehnologie de criptare-tehnologie blockchain pentru a cripta fiecare cip, iar datele criptate sunt sincronizate, stocate și verificate în timp real pe 101 noduri ale rețelei blockchain din blockchainul VeChain din întreaga lume.


ID-urile electronice vor fi încărcate pe blockchain-ul VeChainThor. Consumatorii vor putea descărca aplicația Mars Space Station, disponibilă pentru iOS și Android, pentru a scana cipurile fiecărui produs și a verifica autenticitatea produsului.