Peter Brandt: pune 10% din profiturile tale în Bitcoin și nu avea încredere în XRP

Ca răspuns la o discuție inițiată de economistul Trinh Nguyen despre distribuția averii globale, legendarul comerciant Peter Brandt a făcut o serie de recomandări de investiții despre Bitcoin și XRP. Economistul a declarat într-un tweet că generația cunoscută sub numele de „Baby Boomers”, adică persoanele de peste 60 de ani aveau 21% din averea lor totala în perioada de mijloc a vietii. Acum, “millennials” (persoane între 28 și 40 de ani) dețîn doar 3%.

Brandt a spus că această este o consecință a unei educații financiare slabe de la o generație la altă. În plus, el i-a sfătuit pe susțînătorii săi care aparțîn generației “millennials”să reducă cumpărăturile pentru lucrurile inutile, cum ar fi o cafea la  Starbucks. Brandt a spus că aceste cheltuieli se vor adăuga în timp. El a subliniat în continuare:

Vă voi oferi aceleași sfaturi pe care le dau copiilor mei X Gen și nepoților și nepoților M Gen – Cumpărați o casă – orice casă, dar intrați pe piața imobiliară Lucrați la două locuri de muncă dacă trebuie, să investiți 10%  dacă va permiteți în BTC lunar,  în ETF-uri de calitate și stocuri valorice.

Critici privind XRP

Critici privind XRP

Critici privind XRP

De asemenea, Brandt a profitat de ocazie pentru a lansa noi critici împotriva activului digital XRP. Legendarul operator le-a spus adepților săi „să nu și pună credința în XRP”. Brandt este cunoscut în spațiul crypto drept unul dintre cei mai aspri critici ai activului digital Ripple. În aprilie a acestui an, Brand a spus că activul nu are valoare. El a spus pe contul său de Twitter că „a da XRP” corespunde valorii sale reale care, prin inferență, ar fi 0. În plus, el a mai spus că piața XRP este manipulată.

Conform datelor analizate de Weiss Crypto, XRP a arătat o performanță scăzută comparativ cu alte criptomonede, precum Bitcoin și Ethereum. În timp ce XRP a crescut doar cu 66%, BTC și ETH au crescut cu 150% și, respectiv, 160% de la „Black Friday” din martie. Atunci când analizăm performanțele sale în luna mai, putem observă că XRP a pierdut aproximativ 20% din prețul său. Acesta este motivul pentru care Weiss Crypto spune:

XRP pare că a intrat într-un bear market (săptămâni/luni de zile în care prețul scade). 

This image has an empty alt attribute; its file name is Ripple-XRP-2048x992-1-1024x496.png