Pretul Bitcoin a atins 12.000$

Pretul Bitcoin a depasit 12.000$

Bitcoin a fost în mare parte în tendință laterală în weekend, dar prețul Bitcoin a înregistrat 12.000 de dolari în decursul zile de astazi. În ultimele 24 de ore, BTC a înregistrat un plus de 2,18% și a tranzacționat la un preț de 11.974 USD la data scrierii. Capitalizarea de piață a crescut de la 216 miliarde dolari la aproape 220 miliarde dolari, iar dominanța Bitcoin ușor la 60,7%.

Analiștii discută în prezent dacă o altă corecție este iminentă sau dacă Bitcoin poate iniția o tendință ascendentă. Fondatorul Blockroot și traderul Bitcoin Josh Rager explică pe Twitter că Bitcoin nu a arătat o închidere săptămânală mai mare pe graficul săptămânal din ianuarie 2018. Odată cu închiderea săptămânii de ieri, Bitcoin marchează un nivel mai mare în graficul săptămânal, dar nu exclude. o posibilă corectare. Cu toate acestea, în general, el este în tendinta ascendenta pentru BTC și se așteaptă ca prețul să crească în continuare în următoarele zile.


Cunoscutul trader Bitcoin „Il Capo Of Crypto” este, de asemenea, de parerea ca pretul va continua sa creasca pentru Bitcoin, dar consideră că este importantă o corecție in zona de 10.500 de dolari. Bitcoin a crescut prea repede pentru gustul său, astfel încât un alt val de vânzări mari de balene ar putea urma. El îi sfătuiește pe urmașii săi să lucreze cu setări inteligente de SL (optiune care iti limiteaza pierderile).


„Lupul tuturor străzilor” afirmă însă că Bitcoin trebuie să se închidă peste nota de 12.000 de dolari din graficul zilnic înainte ca BTC să poată începe o tendință ascendentă. Cu toate că elementele fundamentale arată în strictețe în opinia sa, el solicită prudență, deoarece balenele ar putea lua o parte din profiturile lor și să scoată de pe piață.


Ethereum și XRP continuă să evolueze lateral, fără a prezenta nicio evoluție majoră a prețurilor. Cele mai mari mitinguri sunt prezentate de Chainlink cu o creștere a prețului de la 6,93% la 13,51 USD și Tezos la 4 USD. Chainlink s-a ridicat probabil la un nivel maxim nou, de 13,87 USD, din cauza reducerii scurte pe piața futures. În cazul Tezos, se consideră că actualizarea extinsă a aplicației Kiln este în spatele creșterii prețurilor.

Numărul de adrese Bitcoin continuă să crească

Instituțiile ar putea fi, de asemenea, un factor în tendința actuală. După cum am raportat, tot mai mulți investitori instituționali intră pe piață. Printre acestea se numără companii care investesc în cel mai mare fond de cripto la nivel mondial al Grayscale, dar și alte greutăți din industria financiară. Analistul Teddy a împărtășit un grafic cu comunitatea sa care arată că numărul de adrese care dețin un bitcoin sau mai mult a crescut constant.