Prețul Bitcoin este pe cale sa ajunga la 14.000 de dolari

Prețul Bitcoin este pe cale de a ajunge la 14.000 de dolari

Bitcoin a fost capabil să atragă noi cumpărători după o scurtă fază de consolidare de-a lungul pretului de 11.000 de dolari, iar la momentul scrierii s-a ridicat la 11.855 de dolari. Prețul Bitcoin a crescut cu 0.26% în ultimele 24 de ore. Capitalizarea de piață a crescut de la 208 miliarde dolari la 214 miliarde dolari.

Mulți analiști văd o șansă bună în evoluțiile actuale ca Bitcoin să rupă în curând rezistenta de 12.000 de dolari și să mearga la următorul nivel de rezistență de 13.800 de dolari. Fondatorul Blockroot, Josh Rager, spune că Bitcoin ar putea trece din nou peste 12.000 de dolari în următoarele 24 de ore.

Ultima lumânare care se închide pe graficul zilnic poate fi inchisa cu puțin sub ultimul nivel local. Aceasta este o premisă bullish pentru o nouă tendință de urcare în zilele următoare. Ultima ocazie bună de a cumpăra Bitcoin ieftin a fost atunci când BTC a scăzut la 10.500 de dolari sau s-a stabilizat in jurul valorii de 11.000 de dolari.

Multe nume importante ale industriei tehnologice, precum miliardarul multiplu Mike Novogratz, descriu Bitcoin drept noul aur digital. Analistul tehnic experimentat „General bizantin” este de acord cu acest punct de vedere. În opinia sa, Bitcoin va atinge în curând un nou ATH (adica un pret mai mare decat a fost vreodata, 20.000$) și va urma astfel aurul care si-a atins ATH-ul.“Lupul tuturor străzilor” glumește pe Twitter că mii de oameni au cheltuit mai multi Bitcoini pentru un gram de iarbă cu câțiva ani în urmă și încă se îndoiesc de BTC astăzi, chiar dacă Bitcoin a crescut astăzi la 12.000 de dolari. Bitcoin are încă o valoare intrinsecă, este cel mai frecvent răspuns. El rezumă:De aceea, toți vom fi bogați iar ei toti vor fi nebuni.

Comerciantul „Jonny Moe”, de asemenea, împărtășește starea de spirit cu comunitatea și afirmă că are o senzație similară bună ca înaintea cresterii din 2019. Pe atunci, Bitcoin a crescut în iunie de la puțin sub 7.500 USD la 13.000 $ în mai puțin de 30 de zile, aproape dublându-și prețul.

Mulți investitori își îndreaptă atenția asupra noilor veniți pe piața DeFi, care a obținut profituri mari în ultimele zile. Fondatorul ETH, Vitalik Buterin, avertizează, totuși, că așteptările sunt prea mari, întrucât, de multe ori, tendințele de preț nu sunt durabile.