Prețul XRP vizeză 1,00 USD după ce nivelul de asistență cheie se menține, prețul BTC crește

În timp ce Bitcoin (BTC) se confruntă cu un potențial nou record din toate timpurile, alte monede arată și ele puterea. Una dintre acele monede este XRP, care a mers pe verticală în săptămânile precedente.

Prețul XRP a crescut de la 0,22 USD la un maxim de 0,78 USD în luna noiembrie, care a ajuns imediat la o corecție masivă către 0,45 USD.

Să aruncăm o privire la graficele de preț XRP pentru a determina dacă aceasta a fost o oportunitate de intrare înainte de următoarea etapă.

Zona crucială în jurul valorii de 0,45 USD se menține ca suport

Diagrama zilnică a XRP arată zone de suport și rezistență clare. În cadrul unei astfel de cresteri, nivelurile de urmărit pot fi derivate din intervalul de timp zilnic.

În acest caz, prima zonă de sprijin masivă se situează în jurul barierei de 0,45 USD. XRP s-a corectat către această zonă, deoarece prețul Bitcoin a scăzut la 16.200 USD în ziua de Ziua Recunoștinței.

Graficul arată un salt clar de suport, deoarece prețul a câștigat mai mult de 40% de atunci.

Dacă 0,45 dolari nu ar fi reușit să susțină sprijinul, următoarea zonă de sprijin ar fi fost în jurul zonei de 0,30 dolari, care este zona de rezistență anterioară care probabil ar fi răsturnat suportul.

Care sunt noile rezistențe dacă raliul XRP continuă?
Următoarea zonă de rezistență acum care se va rupe este zona de 0,69 USD, care este crucială înainte ca 1,00 USD să poată intra în joc.

Există câteva instrumente utile pentru a determina zonele de rezistență potențiale pe graficul XRP. Unul dintre ele este instrumentul de extensie Fibonacci.

Topul recent este numărul „1” din instrumentul de extensie Fibonacci, iar partea de jos în jur de 0,20 USD ca „0.”

Prin urmare, următoarea zonă de rezistență probabilă poate fi măsurată în jurul nivelului de 1,618 Fibonacci la 1,13 dolari. În mod similar, a doua zonă este zona în jurul valorii de 1,70 USD, care este nivelul 2,618 Fibonacci.

Cu toate acestea, prima zonă de rezistență între 1,08 USD și 1,18 USD este o zonă de rezistență importantă, deoarece a acționat și ca rezistență pe tot parcursul ciclului 2017, așa cum arată graficul. Se poate argumenta că o alergare către 1,08 USD – 1,18 USD este probabil odată ce zona de 0,70 USD se rupe.

Nivelul cheie de urmărit pentru BTC / XRP

Odată ce un preț depășește rezistența, următorul lucru pe care ți-ar plăcea să-l vezi este că rezistența anterioară devine suport.

Graficul BTC / XRP arată un nivel atât de critic (evidențiat în verde), care poate fi răsturnat. La sfârșitul anului 2019 și la începutul anului 2020, această zonă a servit ca interval scăzut și suport pentru o perioadă substanțială.

Cu toate acestea, nu a reușit să susțină acest suport, ducând la o scădere la 0,00001500 după aceea.

Odată cu scăderea recentă la 0,00004000 sats, taurii vor dori să vadă un flip de suport / rezistență al zonei 0,00002400 sats. Dacă acest lucru este valabil, XRP va continua să ruleze către bariera de 1,00 USD.

Graficul XRP / USD arată o evoluție aparentă peste 0,65 USD. Atâta timp cât zona respectivă susține sprijinul și confirmă spargerea, continuarea către 0,74 USD este pe masă.

Cu toate acestea, eșecul de a sparge zona de 0,65 USD înseamnă că o scădere către 0,55 USD va deveni scenariul probabil.

Perioadele de timp mai mari oferă o indicație mai clară a locului în care XRP este situat în ciclul pieței. O tendință descendentă multianuală a fost redusă la creștere, ceea ce înseamnă că scăderile vor fi considerate probabil oportunități de intrare pentru comercianți.

Având în vedere acest lucru, dacă XRP deține 0,45 USD drept suport, continuarea către 1,00 USD este probabilă, mai ales dacă prețul Bitcoin atinge un nou maxim istoric.