Raliul prețului Bitcoin se răcește, pe măsură ce Polkadot câștigă 34% în prima săptămână de „altseason”

Raliul prețului Bitcoin se răcește, pe măsură ce Polkadot câștigă 34% în prima săptămână de „altseason”

Bitcoin (BTC) a scăzut sub 26.000 de dolari pe 29 decembrie, pe măsură ce rezultatele noi din procesul Ripple cu Comisia de securitate și schimb a Statelor Unite au fost resimțite pe toate piețele cripto.

Prețul BTC scade pe măsură ce Coinbase oprește tranzacționarea XRP
Datele de la Cointelegraph Markets, Coin360 și TradingView au arătat că BTC / USD au atins minime de 25.830 USD în cursul tranzacționării de marți.

Suportul de 27.000 de dolari nu a reușit să se mențină peste noapte, provocând o nouă testare a nivelurilor inferioare, care acum se concentrează pe 26.000 de dolari. La sfârșit de săptămână, Bitcoin a atins maxime istorice de 28.400 de dolari înainte de a inversa rapid.

Cele mai recente pierderi vin ca XRP, cea de-a patra cea mai mare criptomonedă pe cap de piață, atingând 0,23 dolari datorită burselor majore americane Coinbase care au optat pentru suspendarea tranzacționării de luna viitoare. Procesul SEC împotriva simbolului amenință să clasifice XRP drept o garanție fără licență și să facă imposibilă tranzacționarea legală.

Analistul s-a pregătit pentru altseason
Van de Poppe se uită la altcoins ca pe următorul rând pentru a vedea câștiguri majore. Cu toate acestea, XRP, piața prezintă deja semne de viață, Ether (ETH) urcând peste 700 USD pentru prima dată din luna mai 2018 săptămâna aceasta.

Un alt câștigător marți a fost Polkadot (DOT), acum al șaptelea cel mai mare token după capitalizare de piață, care a înregistrat o creștere zilnică de 22,5%, plafonând performanța săptămânală de aproape 34%.

Pentru Van de Poppe, următorul „val de impuls” pe Bitcoin în 2021 ar trebui să ducă piața la 40.000 $ sau 50.000 $, dar „până atunci, altcoins-urile vor merge foarte bine”.

El a indicat, de asemenea, un top probabil al dominanței capitalului de piață Bitcoin, care cu aproape 70% ar trebui să cedeze în curând. Decembrie tinde să vadă vârfurile de dominație BTC, odată cu 2017, momentul primei încercări a lui Bitcoin de a sparge 20.000 de dolari, o comparație notabilă.