Raoul Pal: Bitcoin va deveni cel mai performant activ din lume

Raoul Pal: Bitcoin va deveni cel mai performant activ din lume

Bitcoin trece peste nota de 10.000 de dolari, trecând printr-o perioadă de volatilitate scăzută și mișcare scăzută a prețului său. Sentimentul pe piața crypto rămâne bullish. Analistii și elementele fundamentale ale criptomonedei par să susțină acest sentiment.

La momentul scrierii articolului Bitcoin tranzacționează Bitcoin cu 11.763 dolari, cu câștiguri de 1,17% în ultimele 24 de ore. În graficul săptămânal Bitcoin arată o pierdere de 0,53%, dar rămâne verde în graficul lunar cu un plus de 26,59%. Depășit de Ethereum, XRP și LINK, Bitcoin este încă printre primele 5 criptomonede cu cele mai mari câștiguri din ultima lună.

Deși prima criptomonedă prin capitalizarea de piață a fost respinsă de mai multe ori la rezistenta de 12.000 de dolari, analistul și comerciantul Jacob Canfield prezice o dezbinare iminentă. Canfield a spus că cea mai recentă respingere a Bitcoin la nota de 12.000 de dolari corespunde unei suprimări a prețurilor și unei faze de re-acumulare a pozițiilor lungi. Comerciantul se așteaptă ca Bitcoin să poată menține nivelul critic de suport de 10.500 de dolari. Dacă BTC reușește să rămână peste acest nivel de asistență, el prezice un raliu Bitcoin către 13.000 de dolari inițial și apoi către 14.800 de dolari.


Canfield a indicat, de asemenea, intrarea lui Dave Portnoy pe piața criptomonedelor  ca un semnal bullish. Alături de fondatorii de schimb Gemeni Tyler și Cameron Winklevoss, Portnoy a împărtășit un videoclip care dezvăluie prima sa achiziție BTC. Deși nu este consilier financiar, Portnoy are o audiență largă care își așteaptă sfaturile pentru investiții. În comunitate, unii utilizatori s-au arătat agistați cu privire la impactul pe care anunțul Portnoy îl va avea asupra adoptării Bitcoin.

Analistul și comerciantul Josh Rager au împărtășit o opinie similară cu Canfield. Într-o declarație, Rager a spus că Bitcoin trebuie să-și recâștige nivelul de 11.900 de dolari înainte de a putea ajunge la 12.500 de dolari. Rager a indicat un preț important de 10.500 de dolari ca un sprijin important și a spus că se va îngrijora doar dacă Bitcoin se încadrează sub acest pret.

Bitcoin va fi cel mai performant activ pentru următorii 2 ani

Fostul angajat Goldman Sachs, Raoul Pal a făcut o predicție pentru prima criptomoneda prin capitalizarea pieței și a spus că Bitcoin va fi cel mai performant activ în următorii ani. Comparativ cu alte active, cum ar fi aurul, stocurile și mărfurile, Pal a subliniat:Aproape totul este un comerț inferior față de Bitcoin (…) Și nu există nimic – cu excepția Ethereum – dar pe orice interval de timp semnificativ, indiferent dacă este un an, doi ani , de trei ani, patru ani, cinci ani, șase ani, Bitcoin depășește, practic, totul – un alt termen – totul se descompune față de Bitcoin.


Într-un tweet ulterior, Pal a fost mai specific și afirmă că Bitcoin va fi cel mai performant activ din lume pentru următoarele 24 de luni. Pal asigură că Bitcoin va fi cel mai mare beneficiar al politicilor inflaționiste pe care le-a implementat Rezerva Federală a Statelor pentru atenuarea impactului pandemiei coronavirusului (COVID-19) asupra economiei globale.

Mai jos puteți viziona videoclipul complet cu Raoul Pal