Raport: Bitcoin și Ethereum live în întreaga lume prin PayPal din Q1 2021

Raport: Bitcoin și Ethereum live în întreaga lume prin PayPal din Q1 2021

PayPal a oferit acum câteva zile un hype pe piața cripto, când gigantul plăților a anunțat că va integra Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede în portofelul digital. Într-o nouă actualizare a investitorilor, întreprinderea a furnizat mai multe detalii despre foaia de parcurs exactă a lunilor următoare.

Criptomonede în primăvara anului 2021, urmează CBDC-urile
Ca parte a actualizării, Dan Shulman, CEO al PayPal, a declarat că lumea financiară se află într-o tranziție de la monedele fizice la cele digitale și că PayPal va juca un rol critic în această revoluție. Diverse criptomonede și proiecte fin-tech obligă furnizorii tradiționali precum SWIFT și PayPal să pună la îndoială infrastructura existentă și să ofere clienților lor noi soluții de plată, potrivit Shulman.

Shulman este ferm convins că structura financiară tradițională este invechita și că este timpul pentru o revoluție și că PayPal poate și va promova dezvoltarea viitoare datorită reputației și puterii sale inovatoare:

Cred că platforma noastră și toată noua infrastructură digitală pe care o punem în funcțiune chiar acum pot ajuta la gestionarea și mișcarea banilor mai eficiente, mai puțin costisitoare și mai rapide.

CEO-ul a continuat să descrie că cererea de criptoservicii din cadrul companiei a crescut brusc și, până la sfârșitul anului, toți cetățenii americani vor avea acces la criptomonede prin PayPal. Extinderea serviciilor pentru clienții rămași în afara Statelor Unite ale Americii este de așteptat să urmeze în primul trimestru al anului viitor.

Shulman a subliniat că mulți utilizatori se uită în portofelul lor de mai multe ori pe zi pentru a monitoriza îndeaproape performanța activelor lor:Vedem oameni care au cumpărat deja criptomonede deschizându-și portofelul de mai multe ori pe zi pentru a verifica ce se întâmplă cu investițiile lor în cripto.


Datorită interesului mare, PayPal va crește limita săptămânală de cumpărare de la 10.000 USD la 15.000 USD. PayPal intenționează, de asemenea, să integreze criptomonede în portofelul digital Venmo, care are deja 300 de milioane de utilizatori în întreaga lume. Acest lucru va aduce 346 de milioane de utilizatori în contact cu criptomonede prin PayPal și încă 300 de milioane prin Venmo.

Utilizatorii PayPal pot utiliza, de asemenea, criptomonede cu peste 28 de milioane de comercianți conectați în rețeaua de plăți. Într-un nou podcast de Anthony Pompliano cu corespondentul Reuters Anna Irrera, care a scris și titlurile planului PayPal de a intra pe piața criptografică, Irrera a explicat că PayPal se pregătește și să integreze CBCD-urile.