Raport: Ethereum 2.0 ar putea duce prețul ETH la un nivel nou din toate timpurile în 2020

Raport: Ethereum 2.0 ar putea duce prețul ETH la un nivel nou din toate timpurile în 2020

Mai multe motive mențin sentimentul pieței. În ciuda faptului că principalele criptomonede au suferit pierderi în ultima zi. Bitcoin rămâne peste 15.000 de dolari, în momentul publicării, cu câștiguri de aproape 40% în ultima lună. Pe de altă parte, Ethereum a început primii pași din faza 0 a Eth2.

În cel mai recent raport din exchange-ul Binance, ambele criptomonede sunt recunoscute pentru performanța lor și potențialul de a-și extinde raliul dincolo de 2021. Performanța Bitcoin este atribuită nivelului său crescut de adopție și știrilor pozitive ale serviciului de criptare PayPal, care include BTC, LTC, ETH, BCH. În acest sens, Binance afirmă că dominanța Bitcoin pe piață a cauzat pierderi în principalele criptomonede sau câștiguri mici pentru investitori:

Criptomonedele cu capital mare, cum ar fi ETH, XRP, BCH, LTC și LINK, au obținut câștiguri modeste în octombrie, dar nu au reușit să rupă noi maxime, deoarece activitatea de tranzacționare s-a mutat la Bitcoin. De mai multe luni, altcoins au fost principalul motor al rentabilităților pentru comercianții cripto.

Astfel, nu este o surpriză faptul că altconiștii par să piardă abur și să se dezarmoneze de la raliul Bitcoin … De la corectarea de la începutul lunii septembrie, majoritatea jetoanelor DeFi au afișat o schimbare completă, ștergând 70-90% din câștigurile lor.

Raportul indică faptul că, după trecerea mărcii de 15.000 de dolari, BTC arată semnale puternice ascendente care ar putea duce la un nou nivel istoric. În ciuda acestui fapt, aceștia sfătuiesc investitorii să ia în considerare o posibilă corecție a prețului pe termen scurt, în timp ce prima criptomonedă dupa capitalizarea de piață „ia o gură” pentru a ajunge la 20.000 de dolari.

Din punct de vedere istoric, Bitcoin ar tranzita către un interval de consolidare sau o corecție pe termen scurt după o mișcare ascendentă semnificativă; se pare că este cazul în erupțiile anterioare de peste 10.000 $ și 12.000 $.

Ethereum 2.0, catalizator pentru altcoins
Cu toate acestea, raportul indică faptul că tranziția de la Ethereum la Eth2 va fi un catalizator important pentru piața altcoins. Prezicând recuperarea pe piața altcoin, Binance consideră că investitorii vor fi încurajați să își scoată banii din Bitcoin și să își diversifice investițiile. Raportul concluzionează următoarele:

Se așteaptă ca actualizarea să aibă un impact pozitiv asupra ETH, deoarece va spori semnificativ compatibilitatea, scalabilitatea și securitatea rețelei.

În plus, actualizarea va muta mecanismul de consens Ethereum la proof of stake, stimulând investitorii să-și păstreze și să-și blocheze eterul pentru recompense de miză. Acest lucru va reduce apoi oferta de jetoane ETH în timp ce cererea continuă să crească puternic, pe măsură ce investitorii mari inundă în căutarea de câștiguri constante …

Având în vedere acești catalizatori, actualizarea ar putea scoate ETH din recesiunea sa recentă și ar putea injecta un sentiment mai pozitiv în sectorul altcoin.