Ripple: aplicația bancară XUMM este pregătită în curând pentru adoptarea în masă

Aplicația este dezvoltată de XRPL Labs în numele Ripple și se bazează pe XRP ca monedă-punte pentru a procesa tranzacțiile rapid și în mod rentabil aproape în timp real.

XUMM este o aplicație descentralizată care combină toate funcțiile operațiunilor bancare tradiționale online într-o singură aplicație. Aplicația este dezvoltată de XRPL Labs în numele Ripple și se bazează pe XRP ca monedă-punte pentru a procesa tranzacțiile rapid și în mod rentabil aproape în timp real. Utilizatorii nu trebuie să se deranjeze cu terți, cum ar fi băncile sau alte instituții financiare, dar își pot accesa capitalul direct fără ocoliri.

XUMM este pe cale să fie lansat alfa

Wietse Wind, fondatorul XRPL Labs, a informat comunitatea într-o nouă actualizare că ultima versiune beta 0.6.0 a fost lansată și au fost remediate numeroase erori și erori. După aceea, se presupune că urmează versiunea 1.0, dar nu există încă un orizont de timp exact. Wind este un dezvoltator olandez care ar putea fi deja familiar pentru unii oameni din alte aplicații, cum ar fi XRParrot sau XRPTipbot și este considerat a fi dezvoltatorul principal al XUMM. Aplicația a fost lansată pe 30 martie 2020 și de atunci a primit numeroase actualizări.

Prin XUMM, monedele fiat precum USD sau Euro pot fi depuse și gestionate. De asemenea, este posibil să gestionați și să stocați tranzacțiile și informațiile de contact. Dezvoltatorul-șef continuă să explice că, pentru această versiune, au fost încorporate numeroase feedback-uri din partea comunității, pentru a reface fundamental experiența utilizatorului și interfața. Noua versiune include următoarele actualizări de la XUMM Suggestion Board, printre altele

Verificați funcțiile XRPL pe mobil prin „Pay The Piper”
Verificarea actualizării aplicației de către „Brad Marsh”
Plugin WooCommerce pentru plăți de către „Salvo Leone”
În plus, lista de evenimente a fost revizuită astfel încât simbolurile contului și obiectele de registru active, cum ar fi escrow-urile sau cecurile, să fie acum afișate în file speciale. După cum a raportat deja Crypto News Flash, este posibil să emiteți cecuri prin XUMM, pe care destinatarul le poate primi la o dată ulterioară.

În plus, pe ecranul de pornire sunt afișate conturi neactivate, care pot fi utilizate cu un cod QR pentru finanțarea cererii. Scanerul QR poate fi folosit și pentru scanarea unui marker țintă, cum ar fi o altă adresă XRP. Cu noua versiune, XUMM se afișează, de asemenea, vizibil în cadrul aplicației, de îndată ce există o nouă actualizare a aplicației.

Mai mult, a fost remediată o eroare gravă care a fost afișată anterior când portofelul XUMM a suferit o migrare, de exemplu sub forma unei copii de rezervă. Restaurarea contului funcționează acum perfect și fără alte probleme, spune Wind. În plus, au fost remediate numeroase alte erori care au apărut în combinație cu utilizarea PayID. O listă completă a tuturor funcțiilor noi poate fi găsită sub acest link.

𝗫𝗨𝗠𝗠 BETA | Signed, Sent, Delivered ✓